today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

Έως 300% η αύξηση για… e-παραγγελίες φρούτων & λαχανικών

Μεγάλη αύξηση παρατηρεί στις ηλεκτρονικές παραγγελίες, μέσω του wikifarmer.com παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες λόγω κορωνοϊού. To wikifarmer.com εκτός από εξυπηρέτηση οικιακών καταναλωτών σε φρούτα και λαχανικά, προσφέρει και εξαιρετικής ποιότητας φρέσκα και κατεψυγμένα ψάρια και θαλασσινά, με ένα κλικ και ανέπαφη συναλλαγή.

Η εξαιρετική πλατφόρμα, έχει σχεδιαστεί για να παρέχει διασύνδεση μεταξύ των κορυφαίων παραγωγών αγροτικών προϊόντων και καταναλωτών είτε απευθείας, είτε μέσω των επιχειρήσεων.

Αντίστοιχη πλατφόρμα αποκλειστικά για φρούτα είναι το efruit.gr, η Φρουτεμπορική Πέππας, που δραστηριοποιείται στον κλάδο από το 1990.
“Σαφώς είναι μεγάλη η αύξηση αυτές τις μέρες, λόγω των επιπτώσεων του κορονοϊού στην καθημερινότητά μας”, αναφέρει στο FnB Daily o CEO της εταιρείας, Δημήτρης Πέππας, υπογραμμίζοντας ότι η ανοδική αύξηση του eshop εκτοξεύτηκε στο 200% – 300%.

Αναφορικά με το ποιο είδος έχει την μεγαλύτερη ζήτηση, τα πορτοκάλια έχουν την τιμητική τους, ως το πλέον δημοφιλές φρούτο σε περίοδο ιώσεων. “Δίχως αμφιβολία, το φρούτο που κινείται περισσότερο είναι τα πορτοκάλια, ο κόσμος τα προτιμά περισσότερο”, σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Πέππας.

Εξαιρετική πλατφόρμα για on line παραγγελία κρεάτων με άμεση παράδοση στην Αττική είναι και το e-roupas.gr   η οποία παρέχει και εξαιρετικής ποιότητας φρέσκο κρέας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ