today-is-a-good-day
19.6 C
Athens

Το αντι-Σύριζα μέτωπο είναι εδώ – Γράφει ο Κυριάκος Μπερμπερίδης

Δεν χώνεψαν ποτέ το 41-17, δεν συμβιβάστηκαν ποτέ με την ήττα και επιχειρούν τώρα να πάρουν τη ρεβάνς, διασύροντας τη χώρα για να ρίξουν τον Κυριάκο και να ξαναβάλουν την πατρίδα σε περιπέτειες, όταν οι ίδιοι δεν μπορούν να δέσουν ούτε τα κορδόνια τους.

Του Κυριάκου Μπερμπερίδη *

Τους έχουμε νέα.

Το αντι-Σύριζα μέτωπο είναι εδώ, πάλι παρόν για να φυλάξει Θερμοπύλες.

Και είναι εδώ με ανθρώπους ενός ευρέος πολιτικού φάσματος, που εκτείνεται από τις παρυφές της δημοκρατικής δεξιάς μέχρι το κέντρο και την εκσυγχρονιστική κεντροαριστερά.

Με ανθρώπους που διαπλάστηκαν με το ήθος και την ευπρέπεια ενός Κωνσταντίνου Καραμανλή, ενός Κώστα Σημίτη, ενός Λεωνίδα Κύρκου, ενός Μιχάλη Παπαγιαννάκη.

Με ανθρώπους που έχουν διαφορετικά πολιτικά βιώματα και καταβολές και που δεν συμφωνούν πάντα σε όλα αλλά συμφωνούν στο πιο βασικό. Στο κοινό όραμα για τη χώρα.

Με κυρ Παντελήδες αλλά και με ανθρώπους του πνεύματος, της επιστήμης και της εργασίας.
Και με ανθρώπους που δεν έχουν κανένα ατομικό συμφέρον και δεν αγωνίζονται κατα βάση για καμμιά Νέα Δημοκρατία και για κανέναν Κυριάκο.
Παρα μόνο για την πρόοδο και το καλό της πατρίδας.

Το αντι-Σύριζα μέτωπο είναι λοιπόν εδώ. Μόνο που τώρα δεν περιλαμβάνει ούτε τον κύριο Ανδρουλάκη, ούτε φυσικά την παρέα του.

Και θα στείλει μήνυμα στις 9 Ιουνίου.

Και το μήνυμα αυτό, θα το πάρουν μερικοί θέλουν δε θέλουν.

* Ο Κυριάκος Μπερμπερίδης είναι μέλος της Γραμματείας Προγράμματος και των Τομέων Υγείας & Πολιτικής Υποστήριξης της Νέας Δημοκρατίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ