Ο «ρατσιστής» Βαξεβάνης, τα Fake news και οι προσωπικές επιθέσεις

18197

Δεν θα ασχοληθώ με τη νέα προσωπική επίθεση του Κώστα Βαξεβάνη στο πρόσωπό μου. Ούτε την απαξίωσή του στο thepresident το οποίο αποκαλει «blog».

Κατανοητοί οι λόγοι για τους οποίους ο κ. Βαξεβάνης και οι πολιτικοί του φίλοι επιδιώκουν να απαξιώσουν το ThePresident (όπως και άλλα μέσα). Πέραν των αυτονόητων λόγων, η αλήθεια είναι ότι το κοινό του ThePresident είναι πολλαπλάσιο από εκείνο που (παρά την κυβερνητική αβάντα) έχει το Site της «εφημερίδας» του.

Γι αυτό και τον ενοχλεί…

Όμως, πέραν τον ύβρεών του ο κ. Βαξεβάνης  επέλεξε να κάνει ένα απολύτως ρατσιστικό σχόλιο για τα κιλά μου, αποκαλώντας με «Ο φούσκας» (βάζοντας τον χαρακτηρισμό σε εισαγωγικά μήπως και γλιτώσει τις αγωγές, ενώ μόλις αναρτήθηκε το σχόλιο αυτό στο δημοσίευμα προστέθηκε και ο χαρακτηρισμός «πολιτικός» μπροστά από το Φούσκας)

Θα περίμενα από τους κατ΄επάγγελμα ευαίσθητους αριστερούς να καταδικάσουν τον κ. Βαξεβάνη για το σχόλιό του αλλά προφανώς και δεν θα το κάνουν επιλέγοντας να παραμείνουν απασχολημένοι με άλλα, σημαντικότερα…

Αυτή όμως είναι η πάγια τακτική Βαξεβάνη. Όποιος έχει διαφορετική άποψη από τη δική του εξευτελίζεται, λοιδωρείται και διαπομπεύεται. Είτε αυτός, είτε η οικογένειά του.Μέχρι να λυγίσει! Όμως τη χάρη δεν θα του την κάνουμε, ούτε σε αυτόν, ούτε στους εντολείς του.

Κάτι που δεν αντιλαμβάνεται ο κ. Βαξεβάνης είναι ότι οι χυδαίες επιθέσεις του, όταν προέρχονται από αυτόν και από τους ομοίους του, αποτελούν τίτλους τιμής. Και για μένα και για όλους,  όσους επιτίθεται.

Χθες επιτέθηκε στην κα Φώφη Γεννηματά, επειδή λέει κάπου διέκρινε μια φωτογραφία της με photoshop. Μέχρι που θυμήθηκα και  ανέβασα δικές του πειραγμένες φωτογραφίες, που προφανώς είχε ξεχάσει, γεγονός που τον εξόργισε και τον έκανε να επιτεθεί σε εμένα.

Και τον πείραξε γιατί κάποιος θα μορούσε εύκολα να του επιστρέψει τους χαρακτηρισμούς που εκστόμισε κατά της κας Γεννηματά περί «ματαιοδοξίας» κλπ

Η μεγαλύτερη πλάκα απ΄όλες είναι ότι ο Βαξεβάνης, μεταξύ άλλων, με κατηγορεί για διασπορά «fake news».

Δεν θέλω να τον συγχύσω μέρες που είναι αλλά θα του θυμίσω ότι η εφημερίδα που έχει παραδεχτεί δημοσίως ότι είναι παραγωγός ψευδών ειδήσεων είναι η δική του.

Περίπου τέτοια εποχή πέρσι, προκειμένου να χτυπήσει τον Άδωνι και τον Α.Σαμαρά είχε «τεκμηριώσει» ένα θέμα του, αναφερόμενος σε εκδήλωση που «παρέστη» ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. η οποία όμως ποτέ δεν έγινε.

Τότε είχε ξεσπάσει άλλη μια θύελλα, με αποτέλεσμα να ανακαλέσει το ίδιο του το δημοσίευμα παραδεχόμενος ότι η εκδήλωση αυτή δεν έγινε ποτέ!

Δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ από τις στήλες του ThePresident με τον εν λόγω κύριο. Είχα δεσμευτεί ότι η σελίδα μας θα τηρούσε μέχρι τέλους το υψηλό επίπεδο που είχε κατακτήσει.

Επιτρέψτε μου αυτή την εξαίρεση. Το κάνω για να μην μείνουν αναπάντητα αίσχη χυδαιότητες και ρατσιστικές αναφορές.

Μόνον με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζονται οι Βαξεβάνηδες…

Γ.Μουρούτης