today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Μια απάντηση στον κ. Τσίπρα – Γράφει ο Γ.Μουρούτης

Με αφορμή την ονομαστική αναφορά του κ. Τσίπρα στο πρόσωπό μου και την απόπειρα απαξίωσης του ThePresident και των αναγνωστών του:

Δεν έχω την απαίτηση από τον κ. Τσίπρα να παρακολουθεί την προσωπική μου επαγγελματική πορεία, αλλά εφόσον με αναφέρει ονομαστικά στη βουλή για την επαγγελματική μου ιδιότητα, καλό είναι να γνωρίζει τι λέει. Ας τον ενημερώσω λοιπόν, ότι από το 2015 και την ολοκλήρωση της θητείας μου ως Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού της Ελλάδας, για την οποία είμαι εξαιρετικά υπερήφανος, εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα σε εκδοτικό οίκο, τυγχάνω μέλος της Ένωσης Ελλήνων Εκδοτών Βιβλίου, και μάλιστα στις εκδηλώσεις μας, μας έχει τιμήσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, αλλά και συνεργάτες του, όπως ο κ. Παππάς.

Όσον αφορά το site thepresident.gr, μέλος του IAB HELLAS,  μπορεί ολόκληρη η αρθρογραφία και η θεματολογία του να μην καλύπτουν  τις προσωπικές προτιμήσεις του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, όμως είναι σίγουρο πως και ο ίδιος διαβάζει μαζί με τους 1,5 εκ. ξεχωριστούς αναγνώστες μας μηνιαίως, τουλάχιστον την αρθρογραφία και τις συνεντεύξεις των στελεχών του κόμματός του, καθώς και βουλευτών και πρώην Υπουργών του Σύριζα που φιλοξενούμε ανελλιπώς.

Άλλωστε στο thepresident.gr αρχή μας είναι να φιλοξενούμε όλες τις απόψεις και όχι μόνο από τον χώρο της πολιτικής αλλά από όλο το φάσμα της ελληνικής κοινωνίας.

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι του ThePresident.gr και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη αποφασιστικότητα τη δουλειά μας, παρά την στοχοποίησή μας από τον κ. Τσίπρα.

Γ.Μουρούτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ