today-is-a-good-day
20.1 C
Athens

Τι στο καλό θα είναι το The President;

Πράγματι, τί στο καλό θα είναι το The President; Και γιατί να εμπιστευτούμε ένα ακόμα site ανάμεσα στα τόσα πολλά και αξιόλογα που κυριαρχούν στο διαδίκτυο;

Το The President κατ΄ αρχάς είναι το δικό μου παιδί.  Και αναλαμβάνω από την πρώτη μέρα την ευθύνη γι΄ αυτό που βλέπετε, που ασφαλώς δεν μπορεί να αρέσει σε όλους!

Φιλοδοξώ, λοιπόν, μέσα από αυτή την δική μου προσπάθεια να δημιουργήσω έναν χώρο που θα κυριαρχεί η αισθητική, η ελευθερία, η ποιότητα, έναν χώρο φιλόξενο και οικείο για όλους.

Πολλοί θα περίμεναν να αντικρίσουν ένα ακόμα Site όπου θα ξεχωρίζουν  οι πολιτικές κραυγές, οι οξυμένοι τόνοι και ο λόγος της πόλωσης. Αυτά, άλλωστε, πουλούν σήμερα στο διαδίκτυο, κάνουν κλικς και συνεπώς φέρνουν και διαφήμιση.

Εμείς, όμως αντίθετα, φιλοδοξούμε να προσφέρουμε έναν χώρο ανεκτικότητας, όπου θα ενσωματώνονται και θα ακούγονται όλες οι απόψεις, έναν χώρο οικείο και όχι απομονωμένο σε ελιτίστικες προσεγγίσεις. Έναν ποιοτικό, φιλελεύθερο χώρο, που δεν θα συζητά αποξενωμένος από την υπόλοιπη κοινωνία.

Στο The President  θα μιλήσουμε για όλα: Και για πολιτική και για επιχειρηματικότητα και για οικονομία. Θα δώσουμε χώρο στον πολιτισμό, θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τα διεθνή νέα, να μιλήσουμε για τέχνη, να διαβάσουμε βιβλία, να δούμε ταινίες, αλλά και να σχολιάσουμε όλα όσα μας απασχολούν στην καθημερινότητά μας.

Θέλουμε να δώσουμε φωνή σε Έλληνες που αξίζει να ακουστούν, θέλουμε να αναδείξουμε επιχειρήσεις που αγωνίζονται να δημιουργήσουν, θέλουμε να φωτίσουμε όλα όσα συμβαίνουν στην πόλη που ζούμε αλλά και όσα γίνονται στον περίγυρό μας.

Το The President θα επιχειρήσει να βρεθεί πάντοτε μπροστά από την εποχή του. Θα προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε κάθε καινοτόμα ιδέα ή τεχνολογία, κάθε σύγχρονο εργαλείο, θα επιχειρήσουμε να προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες σε όλους όσους θα μας εμπιστευτούν. Όπως θα προσπαθήσουμε να αναπτύξουμε συνεργασίες με εξειδικευμένα δίκτυα πληροφόρησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πολύ σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να τις ανακοινώσουμε!

Σύντροφός μας σε αυτό το ταξίδι θέλουμε να είναι η ποιότητα και η αισθητική, έννοιες που μάλλον κρύφτηκαν μέσα στην βιαιότητα της οικονομικής κρίσης.

Ασφαλώς, για να επιτευχθούν όλα αυτά και το ταξίδι μας τελικά να έχει διάρκεια, θα πρέπει να μας εμπιστευτούν οι αναγνώστες και η αγορά.  Διαφορετικά δεν θα τα καταφέρουμε.  Γιατί ούτε λεφτά υπάρχουν, ούτε χρηματοδότες που προτίθενται να πειραματιστούν με τις όποιες προσπάθειές μας. Υπάρχει όμως η διάθεση, η ανιδιοτελής προσφορά δεκάδων φίλων που μας  δανείζουν τα πρωτότυπα κείμενά τους και η δίψα μας για επιτυχία.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους εργάστηκαν για να είμαστε σήμερα στον αέρα.

Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω εσάς που μας εμπιστευτήκατε από την πρώτη μας κιόλας ημέρα.

Καλό μας ταξίδι!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ