today-is-a-good-day
19.2 C
Athens

36 συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Δ.Ελλάδα

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και δυστυχημάτων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων στις περιφερειακές ενότητες, Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας ελέγχθηκαν 1.142 άτομα κι συνελήφθησαν 36 άτομα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν, μεταξύ άλλων, 14 άτομα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, επτά άτομα για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς, ένα άτομο για κλοπές, ένα άτομο για παράβαση του νόμου για τα όπλα, ένα άτομο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και ένα άτομο για παραεμπόριο.

Επίσης, ελέχθησαν 924 οχήματα και βεβαιώθηκαν 335 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ συνελήφθησαν 10 άτομα για παραβάσεις του ΚΟΚ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι στοχευμένες δράσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εντάσσονται στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της γενικής περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας και θα συνεχισθούν σε όλη την περιφέρεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ