today-is-a-good-day
13.8 C
Athens

Δοκιμάσαμε το νέο Meat Free Burger των Goody’s Burger House

Ένα νέο burger, χωρίς… κρέας, έβαλαν πριν λίγες μέρες στο μενού τους τα Goody’s Burger House και ακολουθώντας τις διεθνείς διατροφικές τάσεις προσφέρει στους πελάτες της την εναλλακτική του μπιφτεκιού χωρίς κρέας, με το νέο Meat Free Burger.

To νέο vegan burger παρασκευάζεται μόνο από φυτικά συστατικά, διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (19gr φυτικής πρωτεΐνης/τεμάχιο), είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και περιέχει λιγότερα λιπαρά από ένα αντίστοιχο μπιφτέκι από κρέας.

Το ThePresident δοκίμασε το νέο Burger και το προτείνει ανεπιφύλακτα στο κοινό του, όχι μόνον λόγω των θρεπτικών και υγιεινών συστατικών του, αλλά πρωτίστως λόγω της γεύσης του. Παρότι στην αρχή ήμασταν επιφυλακτικοί, θεωρώντας ότι θα γευτούμε ένα προϊόν που θα προσομοίαζε περισσότερο σε κάποια άνοστη σαλάτα, διαπιστώσαμε αμέσως ότι το Meat Free Burger δεν θυσιάζει τίποτε από την παραδοσιακή γεύση και την απόλαυση των κλασικών Burger. Εκτός από το απίστευτο ζουμερό vegan burger, η σύνθεσή του συμπληρώνεται από λαχανικά και sauces, όπως η μουστάρδα, η κέτσαπ και η Vegan Mayo Sauce των Goody’s Burger House.

Συμπερασματικά, η γεύση του είναι πολύ κοντά σε αυτό το γευστικό προϊόν που έχουμε συνηθίσει να τρώμε, με αποτέλεσμα να δυσκολευτούμε  να συνειδητοποιήσουμε αμέσως ότι το Burger μας δεν έχει κρέας.

Το ThePresident το συστήνει ανεπιφύλακτα, όχι μόνον στους καταναλωτές  που επιλέγουν συνειδητά να μειώσουν την κατανάλωση του κρέατος, αλλά και σε όσους καταναλωτές αναζητούν νέες, ιδιαίτερες  υγιεινές, απολαυστικές γεύσεις.

To προϊόν διατίθεται σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή σε σχέση με παρόμοιες εναλλακτικές της αγοράς (στα 4,90 ευρώ), όταν σε μεμονωμένα καταστήματα πωλείται ακόμη και στην διπλάσια τιμή και βρίσκεται ήδη σε όλα τα καταστήματα Goody’s Burger House σε όλη την Ελλάδα (εντός πόλεων και στα ΣΕΑ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ