today-is-a-good-day
18.2 C
Athens

Θεσσαλονίκη: Χριστουγεννιάτικο πάρκο του Εμπορικού Συλλόγου στην οδό Αριστοτέλους

Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο του δημιούργησε και φέτος ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, συνεχίζοντας την συνεργασία του με τον δήμο. Το πάρκο βρίσκεται στον κοινόχρηστο χώρο της οδού Αριστοτέλους άνωθεν της οδού Εγνατίας, όπως περικλείεται από τις οδούς Χαλκέων, Φιλίππου και Μητροπολίτου Γενναδίου. Θα λειτουργεί όλο το διάστημα των γιορτών έως τα Θεοφάνεια, με ελεύθερη είσοδο για όλους κάθε μέρα από τις 10:00 το πρωί έως τις 23:30 το βράδυ.

Σύμφωνα με τον Εμπορικό Σύλλογο, «βασικός στόχος είναι η τόνωση του ψυχολογικού κλίματος και η ενίσχυση της αγοράς, μέσα από τη δημιουργία εορταστικού κλίματος κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς».

Οι επισκέπτες, έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε έναν όμορφα στολισμένο χώρο, που περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικη αγορά με «ξύλινα σπιτάκια» και να απολαύσουν γαστρονομικές λιχουδιές και κάθε λογής είδη.

Παράλληλα στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο λειτουργεί «Λούνα Πάρκ» που μπορούν να διασκεδάσουν μικροί και μεγάλοι, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει το σπίτι του Αη Βασίλη, όπου τα παιδιά μπορούν να φωτογραφηθούν και να αφήσουν το γράμμα τους.

«Οι μέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μέρες ελπίδας και χαράς για όλους. Ας τις απολαύσουμε με την καλύτερη διάθεση», αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ