today-is-a-good-day
23.6 C
Athens

Συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί σήμερα Πέμπτη 1 Ιουνίου στις 12:00 το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων, στο Ακροκέραμο Κερατσινίου. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συνομιλήσει με εργαζόμενους της ΕΥΔΑΠ.

«Δεν εγκατέλειψα και δεν εγκαταλείψαμε σε πιο δύσκολες στιγμές – Σταθήκαμε όρθιοι – Έτσι και τώρα»

«Από την Κοκκινιά, των εργατικών αγώνων, της εθνικής αντίστασης, των προσφύγων, του μπλόκου», ξεκίνησε την νέα προεκλογική του εκστρατεία ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, διαμηνύοντας το βράδυ της Τετάρτης ότι «δεν εγκατέλειψε τη μάχη».

«Υπάρχει έστω και ένας που να πίστεψε στ’ αλήθεια, ότι δεν θα δίναμε μαζί με αποφασιστικότητα αυτή τη νέα μάχη; Ότι υπήρχε έστω και μια πιθανότητα να εγκαταλείψω και να εγκαταλείψουμε αυτή τη μάχη; Δεν εγκατέλειψα και δεν εγκαταλείψαμε σε πιο δύσκολες στιγμές. Σταθήκαμε όρθιοι. Έτσι και τώρα», είπε χαρακτηριστικά, ξεκινώντας την ομιλία του.

«Δεν είναι τυχαίο που αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε αυτήν την νέα κρίσιμη μάχη, πάλι μαζί, από εδώ από την Κοκκινιά, από τις ρίζες μας, από το σπίτι μας. Από την Κοκκινιά των εργατικών αγώνων, της εθνικής αντίστασης, των προσφύγων, του μπλόκου. Εδώ που έχουμε τις ρίζες μας. Τις ρίζες της δικαιοσύνης, της ισότητας, του αγώνα. Εδώ, όπως και στις άλλες λαϊκές γειτονιές στο Κερατσίνι, τη Δραπετσώνα, το Πέραμα, τον Κορυδαλλό, σε αυτούς τους δρόμους, εδώ και δέκα χρόνια αντηχεί το σύνθημα ενάντια στο φασισμό ‘Ο Παύλος ζει’. Εδώ είναι το σπίτι μας και αυτή είναι η πολιτική μας κληρονομιά», ανέφερε, στέλνοντας μήνυμα στα «κέντρα εξουσίας που ονειρεύονται και σχεδιάζουν να μας τελειώσουν» ότι «ο βολικός, ελεγχόμενος, συστημικός δικομματισμός, αυτός που μας χρεοκόπησε, δε θα επιστρέψει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ