today-is-a-good-day
19.4 C
Athens

Ν.Ανδρουλάκης: Εμείς προτείνουμε μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά.

Από τη Δημοτική Αγορά στον Πειραιά την οποία επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο λεγόμενο «κόμμα Κασιδιάρη» κι επέκρινε τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ακόμη και στο κορυφαίο ζήτημα για τη δημοκρατία και τους θεσμούς, αντί να ομονοήσουν για το πώς θα εμποδίσουμε την εγκληματική οργάνωση του νεοναζισμού, που υπονομεύει το δημοκρατικό μας πολίτευμα, δεν μπόρεσαν να βρουν μια κοινή λύση».

 

Αναφέρθηκε μάλιστα προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη υποστηρίζοντας ότι «επί τρία χρόνια επέτρεπε στα καταδικασμένα μέλη της Χρυσής Αυγής να κάνουν προεκλογική εκστρατεία και ήρθε στο παρά πέντε να νομοθετήσει» αλλά και στον κ. Τσίπρα ο οποίος «δεν είχε το θάρρος να ψηφίσει τον νόμο, που εμποδίζει τη συμμετοχή των ακροδεξιών φονιάδων στις επερχόμενες εθνικές εκλογές θέλοντας προφανώς να ψαρέψει ψήφους σε θολά νερά».

 

Ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε ακόμη το κύμα ακρίβειας, όπου υπογράμμισε πως «ενώ μειώνεται ο πληθωρισμός, αυξάνονται ο τιμές στα τρόφιμα και το βιώνει αυτό κάθε ελληνικό νοικοκυριό και αυτές τις άγιες μέρες του Πάσχα. Γι’ αυτό λοιπόν εμείς προτείνουμε μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά. Και βέβαια μια δίκαιη, λυτρωτική λύση για το ιδιωτικό χρέος και τα κόκκινα δάνεια».

Για το διακύβευμα των εκλογών ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τόνισε ότι «στις επερχόμενες εθνικές εκλογές ο ελληνικός λαός έχει την ευκαιρία να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατική παράταξη, για να έχουμε πραγματικά μια απόφαση αλλαγής, μια νέα σελίδα δικαιοσύνης και προοπτικής για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».

 

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο διεξαγωγής debate, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για «debate προγραμματικών θέσεων και όχι debate τοξικής σύγκρουσης».

 

«Θα είμαστε εκεί με τον προγραμματικό μας λόγο, τις αξίες μας, τις θέσεις μας για να δεσμευτούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί που πρέπει να πάει η Ελλάδα και όχι με επικοινωνιακά παιχνίδια να φτιάχνουν τοξικά δίπολα, που δεν υπηρετούν τη χώρα, και τον λαό, παρά μόνο διχάζουν και δημιουργούν νέα προβλήματα. Θα είμαστε εκεί, δυνατοί, για να στείλουμε μήνυμα νίκης στις ερχόμενες εθνικές εκλογές» είπε ο κ. Ανδρουλάκης.

 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συναντήθηκε στη συνέχεια με τον δήμαρχο Πειραιά, Γιάννη Μώραλη. Στον διάλογο, που μοιράστηκαν οι δύο άνδρες μπροστά τις κάμερες, ο κ. Ανδρουλάκης ανακοίνωσε ότι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα περιλαμβάνεται και ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας Νίκος Σαργκάνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ