37.3 C
Athens

Κ.Βελόπουλος: Αντιθεσμική η παρουσία πολιτικών και των «θιάσων» τους στην ΔΕΘ – Είναι ανεπιθύμητοι  

«Επί δεκαετίες έχουμε θεσμικά ατοπήματα από τους πολιτικούς αρχηγούς στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία ενώ είναι Οικονομική – Επιχειρηματική Έκθεση, οι “κομματάρχες” την μετατρέπουν αντιθεσμικά σε “πολιτικό τσίρκο” και “πανηγυράκι” μεταφερόμενων “πολιτικών θιάσων”», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Παράλληλα, ο κ. Βελόπουλος επισήμανε: «Για αυτό και η Ελληνική Λύση διαμηνύει με σαφήνεια ότι όλοι αυτοί οι “πολιτικοί θίασοι” είναι ανεπιθύμητοι στην ΔΕΘ, στην Μακεδονία και σε ολόκληρη την περιφέρεια».

«Ο πρωθυπουργός, μετά τα “ήρεμα νερά” που έδωσαν τη δυνατότητα στην Τουρκία να κάνει ό,τι θέλει στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, πάλι επικαλείται το “διεθνές δίκαιο”, το οποίο ο ίδιος παραβίασε προσφέροντας “ήρεμα νερά” στον Τούρκο εισβολέα!», αναφέρει σε σημερινή του δήλωση, ο κ. Βελόπουλος.

Παράλληλα, ο κ. Βελόπουλος υποστηρίζει: «Να δούμε τι θα πει όταν ο “φίλος” του ο Ερντογάν εκδώσει ΝΟΤΑΜ στο Καστελόριζο, που θα απαγορεύει τον ελλιμενισμό ελληνικών πολεμικών πλοίων στο λιμάνι, για να μην “διαταραχθούν οι κέφαλοι” μέσα στο παράνομο “θαλάσσιο πάρκο” τους».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ