Πυρετώδεις προετοιμασίες για το νέο Action 24 – Σημαντικές συμφωνίες και νέες υποδομές

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία για την εκπομπή του προγράμματος του νέου Action 24 η οποία αναμένεται στις αρχές Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, ο σταθμός θα έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα, με ημερήσιο πρόγραμμα αυξημένου κύρους, με τους ιδιοκτήτες του Δ.Μπάκο, Γ. Καυμενάκη και Α.Εξάρχου να έχουν επενδύσει χρόνο και χρήματα προκειμένου να εξασφαλίσουν υποδομές και ανθρώπινο δυναμικό υψηλού επιπέδου. Παρά το γεγονός ότι οι επιχειρηματίες κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους, φαίνεται ότι έχουν επιτευχθεί σημαντικές συμφωνίες στο ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το κανάλι έχει διασφαλίσει μια κρίσιμη ισορροπία ανάμεσα σε φρέσκα και έμπειρα πρόσωπα τα οποία θα εναλλάσσονται στις ενημερωτικές ζώνες, επιχειρώντας να προσφέρουν τόσο τη σύγχρονη οπτική όσο και την εμβάθυνση  στην είδηση από ειδικούς και έμπειρους αναλυτές.

Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης στο νέο Action 24 έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος Γιάννης Σαραντάκος, ο οποίος ουσιαστικά τρέχει το νέο πρότζεκτ. Ο κ. Σαραντάκος χαίρει καθολικής εκτίμησης από την αγορά, διαθέτει μεγάλη εμπειρία αφού έχει περάσει από τα μεγαλύτερα  μέσα της χώρας (Mega, Έθνος, Αντ1, Open κ.α.) και ήδη  εργάζεται πυρετωδώς με τους συνεργάτες του προκειμένου το ενημερωτικό πρόγραμμα του  σταθμού να είναι εξόχως ανταγωνιστικό. Στη θέση του Διευθυντή και του Αρχισυντάκτη Ειδήσεων αντίστοιχα, τοποθετήθηκαν οι κ.κ. Στράτος Μπαλής και Σωτήρης Σταθόπουλος, επίσης πρόσωπα πολύπειρα, με θητεία σε διευθυντικές θέσεις στην ιδιωτική και δημόσια τηλεόραση.  Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, στο νέο πρόγραμμα του καναλιού δεν θα βρίσκεται ο Γιάννης Πολίτης, ο οποίος με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο νέο σχήμα λόγω των υποχρεώσεών του στην εφημερίδα Action 24 press.

Να αναφέρουμε ότι εκτός από την οριστικοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού του σταθμού, πυρετώδεις είναι και οι προετοιμασίες στα νέα στούντιο των Μελισσίων από τα οποία πρόκειται να εκπέμψει το κανάλι. Ως γνωστόν οι νέοι ιδιοκτήτες του σταθμού έκριναν ότι οι παλιές υποδομές της Γκράβας δεν ήταν δυνατό να υποστηρίξουν το νέο φιλόδοξο δωδεκάωρο ενημερωτικό πρόγραμμα που ετοιμάζουν και επένδυσαν σε σύγχρονες υποδομές και τεχνικό εξοπλισμό των Studio ΑΤΑ.

Όλες οι παραπάνω πληροφορίες δείχνουν ότι το νέο Action 24 έρχεται όχι μόνο για να μείνει, αλλά φιλοδοξεί, με γνώμονα  την ποιότητα, το κύρος και το ανθρώπινο δυναμικό του, να κερδίσει μία σοβαρή θέση ανάμεσα στα ενημερωτικά μέσα. Αν θα τα καταφέρει, θα το μάθουμε πολύ σύντομα στις αρχές Νοεμβρίου…