today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Ελληνική Λύση: Σκανδαλώδης χρηματοδότηση των κερδοσκόπων οι ανακοινώσεις Σκρέκα

«Οι νέες επιδοτήσεις ρεύματος για τη “στήριξη” νοικοκυριών και επιχειρήσεων που ανακοίνωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, συνιστούν για άλλη μία φορά σκανδαλώδη χρηματοδότηση των κερδοσκόπων», υποστηρίζει, σε ανακοίνωσή της, η Ελληνική Λύση.

Επιπλέον, «αντί η κυβέρνηση να εθνικοποιήσει άμεσα την ΔΕΗ και να επιβάλει πλαφόν στους λογαριασμούς ενέργειας, επιτρέπει σε μια χούφτα ολιγάρχες να θησαυρίζουν καταστρέφοντας το σύνολο των νοικοκυριών και επιχειρήσεων».

Κατά την Ελληνική Λύση, η ΝΔ «συνεχίζει να χρησιμοποιεί το χρήμα των Ελλήνων φορολογουμένων, προϊόν της κρατικής κερδοσκοπίας από την υπέρογκη φορολογία που πολλαπλασιάζει τα έσοδα λόγω του ενεργειακού πληθωρισμού, για να τα επιστρέφει ως “ενίσχυση” στους καταληστευμένους καταναλωτές».

Και προειδοποιεί, όπως αναφέρει, «όσους κερδοσκοπούν επάνω στην καταστροφή της Ελλάδας και των Ελλήνων, ότι θα πληρώσουν βαρύτατο τίμημα. Ασυλία, ακαταδίωκτο και ανοχή δεν θα υπάρξει για κανέναν ολιγάρχη, για κανένα διορισμένο “golden boy”», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ