Βιβλίο μαγειρικής με τις αγαπημένες συνταγές των BTS

Βιβλίο μαγειρικής που περιέχει συνταγές, τις οποίες ακολουθούν για να δημιουργούν τα αγαπημένα τους πιάτα τα μέλη των BTS θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.

Η πολυεθνική εταιρεία ψυχαγωγίας της Νότιας Κορέας και δισκογραφική των BTS, HYBE ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το βιβλίο μαγειρικής με τίτλο «BTS Recipe Book: Book of Tasty Stories» με τις αγαπημένες συνταγές του supergroup της K-pop.

Σύμφωνα με τη σελίδα του συγκροτήματος στο Weverse, το βιβλίο θα περιλαμβάνει λεπτομερείς περιγραφές και ανέκδοτες ιστορίες σε σχέση με τα πιάτα που παρουσιάζονται στις σελίδες του, καθώς και κωδικούς QR που επιτρέπουν στους αναγνώστες να έχουν πρόσβαση σε βίντεο με οδηγίες που έχουν κινηματογραφηθεί από τους RM, Suga, J-Hope, Jungkook, V, Jimin και Jin.

«Ελπίζουμε ότι θα απολαμβάνετε κάθε στιγμή καθώς ακολουθείτε τα βήματα αυτών των συνταγών, ότι θα φαντάζεστε τις συζητήσεις και τα συναισθήματα των BTS όταν έφτιαχναν αυτά τα πιάτα» αναφέρεται στην περιγραφή του βιβλίου μαγειρικής στο Weverse.

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: μια ιαπωνική και μια κορεατική με αγγλικές μεταφράσεις. Αν και δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του το βιβλίο μαγειρικής, είναι προς το παρόν διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσω του καταστήματος Weverse.

Εκτός από δημοφιλή κορεάτικα πιάτα όπως το kimchi bibimbap (τουρσί ψιλοκομμένου κινέζικου λάχανου με ρύζι με όλα τα είδη καρυκευμένων σοταρισμένων λαχανικών, μαριναρισμένο κρέας, τηγανητό αυγό, σουσάμι και σως bibimbap) και τις τηγανίτες κρεμμυδιού (scallion pancakes) έχουν συμπεριλφηθεί πιο παραδοσιακές συνταγές, όπως η σούπα sujebi και το dakbokkeumtang, κοκκινιστό πικάντικο κοτόπουλο που συνήθως σερβίρεται πάνω από noodles ή με ρύζι.

Η κυκλοφορία του «BTS Recipe Book: Book of Tasty Stories» είναι ένα από τα μη μουσικά εγχειρήματα του επταμελούς συγκροτήματος, το οποίο τον Ιούνιο ανακοίνωσε ότι τα μέλη του θα κάνουν προσωρινό διάλειμμα από τις δραστηριότητες ως συγκρότημα.