today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Ελ.Λύση: Η κυβέρνηση βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν

Η Ελλάδα δεν μπορεί να καλύψει τις ενεργειακές της ανάγκες ούτε να ενισχύσει τις γειτονικές χώρες, υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, με αφορμή τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στα εγκαίνια του νέου σταθμού LNG στην Αλεξανδρούπολη.

«Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Αλεξανδρούπολη και τα εγκαίνια του νέου σταθμού LNG, δήλωσε σε πανηγυρικό τόνο ότι η Ελλάδα έχει φροντίσει για τη δική της ενεργειακή επάρκεια και είναι πρόθυμη να συνδράμει και γειτονικά κράτη. Σημειώνοντας μάλιστα ότι η νέα πλωτή δεξαμενή στη Ρεβυθούσα προσθέτει 155.000 κυβικά μέτρα και η νέα δεξαμενή στην Αλεξανδρούπολη 154.000 κυβικά μέτρα.

Όλα αυτά, τη στιγμή που οι ανάγκες της Ελλάδας σε φυσικό αέριο υπολογίζονται στα 7,5 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα ετησίως, ενώ αυτές της Βουλγαρίας στα 3 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα αντίστοιχα», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση και καταλήγει:

«Γίνεται πλέον απολύτως κατανοητό ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε ένα παράλληλο σύμπαν, με τερατώδεις ισχυρισμούς που γίνονται μόνον για τις ανάγκες τις επικοινωνίας και της εξαπάτησης των Ελλήνων πολιτών που βλέπουν τις περιουσίες τους να χάνονται και τις επιχειρήσεις τους να πτωχεύουν από την ανεξέλεγκτη αύξηση του κόστους ενέργειας και των οριζόντιων ανατιμήσεων.

Ακόμα και με το τριπλάσιο σε κόστος αμερικανικό LNG, η Ελλάδα δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις δικές της ανάγκες, πολλώ δε να ενισχύσει και τις γειτονικές χώρες όπως ισχυρίζονται τα κυβερνητικά στελέχη.

Η συνεχιζόμενη εξαπάτηση των πολιτών με ψεύτικες υποσχέσεις αντί για άμεσες λύσεις, δείχνει ότι η κυβέρνηση λειτουργεί προς όφελος των κερδοσκόπων και όχι των Ελλήνων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ