today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Από πνιγμό ο θάνατος της 26χρονης στην Φολέγανδρο. Την έσπρωξε ο φίλος της στη θάλασσα

Ο θάνατος της 26χρονης γυναίκας στη Φολέγανδρο, την οποία έσπρωξε στη θάλασσα, σύμφωνα με την ομολογία του, ο 30χρονος φίλος της, προήλθε από πνιγμό, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση. Παράλληλα, το θύμα είχε κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του, πιθανότατα λόγω της πτώσης της από τα βράχια.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Νάξου. Υπενθυμίζεται, ότι η νεαρή γυναίκα εντοπίστηκε προχθές (Παρασκευή) νεκρή μέσα στη θάλασσα, στην περιοχή Λυγαριά της Φολεγάνδρου, ενώ ο φίλος της οδηγήθηκε χθες (Σάββατο) το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, όπου στη συνέχεια, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ομολόγησε ότι την δολοφόνησε, κατά τη διάρκεια ενός καβγά τους.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε ο 30χρονος, είχε συνεχείς καβγάδες με την 26χρονη και την Παρασκευή, ενώ βρίσκονταν εν κινήσει μέσα στο αυτοκίνητό τους, αυτός το έβγαλε εκτός δρόμου και το έριξε σε βράχια. Αμέσως μετά και αφού η 26χρονη είχε βγει έξω, αυτός την έσπρωξε με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει πρώτα σε βράχια και μετά να καταλήξει στη θάλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα είδε τον άνδρα να περιφέρεται σε κακή κατάσταση χθες (Σάββατο) το βράδυ σε βραχώδη περιοχή στη Λυγαριά και ενημέρωσε την Αστυνομία και το Λιμενικό, στελέχη των οποίων έσπευσαν στο σημείο. Ο 30χρονος, που είχε πάει στην Φολέγανδρο με το θύμα για να κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ, μόλις είδε τους αστυνομικούς και τους λιμενικούς άρχισε να τους πετάει πέτρες, να βρίζει και να φωνάζει «φταίει η κακιά στιγμή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ