Η Irene Skylakaki στον Κήπο του Μεγάρου, στις 11 Ιουνίου

ΑΠΕ

Η Irene Skylakaki έχει στο ενεργητικό της τέσσερις προσωπικούς δίσκους, o τελευταίος από τους οποίους έχει τίτλο «Souvenir» και κυκλοφόρησε το 2020. Το άλμπουμ αυτό περιέχει το ομώνυμο single σε συνεργασία με τον Σουηδό τραγουδοποιό Jay-Jay Johanson.

Σε μια ατμοσφαιρική βραδιά στον Κήπο του Μεγάρου, την Παρασκευή, 11 Ιουνίου, στις 21.00, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, το κοινό θα έχει την ευκαιρία ν’ ακούσει ζωντανά για πρώτη φορά κομμάτια από το «Souvenir», αλλά και γνωστά τραγούδια από όλη τη δισκογραφία της, καθώς και ιδιαίτερες διασκευές γνωστών κομματιών.

Τα τραγούδια της Irene Skylakaki έχουν αγαπηθεί πολύ από τα ελληνικά ραδιόφωνα και έχουν βρεθεί στις κορυφαίες θέσεις των εγχώριων charts, ενώ η μουσική της έχει «ντύσει» διαφημιστικά και ταινίες.

To φθινόπωρο του 2021 αναμένεται η κυκλοφορία του δίσκου «HYDRA» από το ομώνυμο ντουέτο, το οποίο αποτελείται από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Βρετανό παραγωγό Danton Supple (Coldplay, U2, Morrissey, Suede, Patti Smith) και την ίδια.

Την Irene Skylakaki θα πλαισιώσουν οι μουσικοί: Γιώργος Θεοδωρόπουλος (πλήκτρα-live παραγωγή), Χρήστος Πετεβής (βιολί), Αλέκος Βουλγαράκης (κιθάρα). Ηχοληψία: Γιάννης Λαμπρόπουλος.

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ (γενική είσοδος). Η προπώληση έχει ήδη αρχίσει.