Επίθεση Πολάκη στον Γ.Κουμουτσάκο επειδή …κοινώνησε!

Επίθεση επιχείρησε ο βουλευτής Παύλος Πολάκης στον αν. υπουργό Μετανάστευσης Γ.Κουμουτσάκο μέσω των κοινωνικών δικτύων επειδή ο μετέλαβε των αχράντων μυστηρίων.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να χάσει ευκαιρία με ανάρτησή του, χαρακτηρίζει “πρόκληση” την Θεία Μετάληψη, και τον υπουργό ως «ακροκεντρωο-άριστο-πιστό χριστιανό», μπερδεύοντας μάλιστα ακόμα και το λεγόμενο “κίνημα κατά της μάσκας….”

Η ανάρτηση αυτή αποτελεί άλλη μία πρόκληση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του κ. Κουμουτσάκου αλλά και κατά των Ορθοδόξων Χριστιανών οι οποίοι μετέρχονται των μυστηρίων της Ορθοδόξου εκκλησίας.

Σύμφωνα με τις επίσημες υποδείξεις της πολιτείας, δεν υπάρχει οιαδήποτε σύσταση για την εκκλησία ή τα μυστήριά της παρά μόνο για το συνωστισμό και τη χρήση μάσκας εντός των ναών.

Σύμφωνα με κύκλους προσκείμενους στην Ιερά Σύνοδο, “κανένα κρούσμα δεν έχει αναφερθεί ανάμεσα στους δεκάδες χιλιάδες ιερείς οι οποίοι κοινωνούν πολλές φορές εντός της εβδομάδας, ούτε διερευνήθηκε κρούσμα ανάμεσα στα εκατομμύρια των πιστών οι οποίοι κοινωνούν εβδομαδιαίως”, ως εκ τούτου οι αναφορές τύπου Πολάκη είναι βαθύτατα ιδεοληπτικές και ρατσιστικές έναντι των Ορθοδόξων χριστιανών. Αναρωτιώμαστε αν ο κάθε κ.Πολάκης θα τολμούσε να προσβάλει με αυτόν τον τρόπο το ταλμούδ, το κοράνι, η τον πυρήνα της πίστης οποιουδήποτε δόγματος ή θρησκείας…”.

Για την ιστορία ο κ. Πολάκης έγραψε τα εξής:

«Ο Κουμουτσάκος ρε παιδιά……

Που με θεωρεί υποκινητή της τρομοκρατίας (φωτό 1) ,που λιώνει στη δουλειά στο υπουργειο (φωτό 2) ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ on camera ,εν μέσω έξαρσης της πανδημιας προκλητικά και άνευ προφυλάξεως!!(φωτό 3)

Έτσι είναι όταν είσαι «ακροκεντρωος-άριστος-πιστός χριστιανός»

Ξαναμιλήστε για ατομική ευθύνη και γιατί υπάρχει κίνημα κατά της μάσκας….»