Με τον πρόεδρο του ΕΚΘ συναντήθηκε ο Απ.Τζιτζικώστας

Την αποφασιστικότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας να στηρίξει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ), τόσο μέσω ευρωπαϊκών προγραμμάτων και δράσεων όσο και με τη συνδιοργάνωση εκδηλώσεων για την ενίσχυση της εργασίας και τη μείωση της ανεργίας, εξέφρασε ο περιφερειάρχης, Απόστολος Τζιτζικώστας, κατά τη σημερινή, πρώτη, συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΕΚΘ, Χάρη Κυπριανίδη.

Σε δηλώσεις του ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε ότι είναι δεδομένη η στενή συνεργασία των δύο φορέων, «επ’ ωφελεία των εργαζομένων και τελικά της οικονομίας σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης, ειδικά τώρα, μέσα στην πανδημία του κορονοϊού». Πρόσθεσε, δε, ότι συζητήθηκαν πρωτοβουλίες με στόχο τη διατήρηση των θέσεων εργασίας, αλλά και τη δημιουργία νέων και τη μείωση της ανεργίας, μέσα από την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, που αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια.

Ο κ. Κυπριανίδης επισήμανε ότι «το ΕΚΘ είναι στο πλευρό του περιφερειάρχη, διότι έχει αποδείξει ότι είναι σύμμαχός μας στην προσπάθεια προστασίας των θέσεων εργασίας και ενίσχυσης της απασχόλησης. Σε εποχές τόσο δύσκολες για τον κόσμο της εργασίας οφείλουμε όλοι, η πόλη και ο νομός, να είμαστε μια γροθιά για ένα καλύτερο αύριο για τους εργαζόμενους, που κινούν την οικονομία».