today-is-a-good-day
21.1 C
Athens

Νέα φυτικά μπιφτέκια στα Lidl

Vegan μπιφτέκια, υπό την ιδιωτική ετικέτα Next Level Meat, εισάγει από σήμερα στα καταστήματά της η Lidl Ελλάς, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των καταναλωτών για εναλλακτικές μορφές κρέατος, που είτε για ηθικούς, είτε για οικολογικούς λόγους, επιθυμούν να καταναλώνουν λιγότερο ή καθόλου κρέας, ενώ παράλληλα δεν θέλουν να στερούνται τη γευστική απόλαυση του κρέατος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά προϊόντος ιδιωτικής ετικέτας Next Level Meat κυκλοφορεί ήδη σε ορισμένες χώρες του εξωτερικού, στις οποίες έχει παρουσία η Lidl, όπως στη Γερμανία (από το περασμένο καλοκαίρι) και στην Ιταλία, πριν από μερικές ημέρες.
Αναφορικά με το αν υπάρχουν σχέδια και για εισαγωγή και άλλων κωδικών της εταιρείας στη Lidl, οι ίδιες πηγές επισημαίνουν ότι προς το παρόν δεν υπάρχει ενημέρωση για νέο προϊόν από τη Next Level Meat, εκτός από τα μπιφτέκια, διευκρινίζοντας ότι σε άλλες χώρες υπάρχει και κιμάς.
Η συσκευασία είναι και φιλική προς το περιβάλλον. Ο χαρτονένιος δίσκος είναι επικαλυμμένος με μια λεπτή, αφαιρούμενη μεμβράνη και σφραγισμένος με μία δεύτερη στρώση λεπτής μεμβράνης, ενώ όλα τα υλικά μπορούν να διαχωριστούν μεταξύ τους και είναι ανακυκλώσιμα. Οι καταναλωτές επίσης μπορούν να αναζητούν πληροφορίες για την αντιστάθμιση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα με τη βοήθεια ενός κωδικού QR, που βρίσκεται πάνω στη συσκευασία του προϊόντος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ