today-is-a-good-day
14.5 C
Athens

Select Bakery: Ξεκινάει συνεργασία με τα KFC

«Η ψυχολογία του κόσμου είναι καλύτερη, ωστόσο αυτό δεν έχει αποτυπωθεί πλήρως στους τζίρους μας. Χρειάζεται χρόνο. Εμείς κλείσαμε το 2019 ελαφρώς ανοδικά, σε σχέση με το 2018, με καλύτερη κερδοφορία, αφού περιορίσαμε κάποιες πωλήσεις μας, που είχαν πλέον πολύ μικρό περιθώριο κέρδους για εμάς. Βάλαμε κόκκινη γραμμή στους όρους συνεργασίας, που είχαμε με μεγάλο retailer».

Αυτό επισήμανε, μεταξύ άλλων η CEO της Select Bakery, Κατερίνα Νένδου.
Σχετικά με τις νέες συμφωνίες της εταιρείας, θυμίζουμε ότι από πέρυσι άνοιξε για τα καλά η… πόρτα της αλυσίδας Burger King (καθώς η εταιρεία είναι προμηθευτής της αμερικανικής αλυσίδας για Κύπρο και Ελλάδα) και τώρα η Select Bakery ετοιμάζεται να ξεκινήσει συνεργασία συνεργασία με τα KFC, περιφερειακά, όχι στην Ελλάδα, δηλαδή σε Βαλκάνια και Κύπρο. Εκεί είναι το στοίχημα για την εταιρεία, καθώς οι ποσότητες είναι μεγάλες.
Αναφορικά με την Burger King είχε εκφραστεί ενδιαφέρον για άνοιγμα καταστημάτων στην Ελλάδα πριν από μία πενταετία περίπου, αλλά πήρε…παράταση αυτό το σχέδιο. Πληροφορίες θέλουν τη μαμά εταιρεία να επανεξετάζει το θέμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ