today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

Α.Γεωργιάδης για Μαραγγέλλη: Σκευωρία- Στη Βουλή είπε τα ανάποδα

Την κατάθεση της Μαρίας Μαραγγέλλη στην προανακριτική της Βουλής για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου, σχολίασε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι η κ. Μαραγγέλλη, δήλωσε πλήρη άγνοια για τα περί δωροδοκίας πολιτικών προσώπων από την Novartis Helllas και φέρεται να διέψευσε ότι είναι η προστατευόμενη μάρτυρας με την κωδική ονομασία «Αικατερίνη Κελέση».

«Εάν δεν είναι, τότε πρέπει να κάνει μήνυση στον Μανιαδάκη» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης και συμπλήρωσε ότι σε αντίθετη περίπτωση αποδεικνύεται σκευωρία.

«Αν είναι, (προστατευόμενη μάρτυρας) δείχνει τη σκευωρία, διότι δείχνει ότι μια κυρία της προσφέρθηκε η ασυλία για να πει αυτά που δεν ξέρει, όχι αυτά που ξέρει. Γιατί αν τα ήξερε και ήταν σίγουρη θα τα έλεγε και επώνυμα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη σε αυτή την περίπτωση, προκύπτει ένα σοβαρό ζήτημα που αφορά τον ίδιο το θεσμό του μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος και πως έχει νομοθετηθεί.

Όπως είπε δεν μπορεί κάποιος να καταθέτει «υπό τον όρο ότι ποτέ δε θα μπλέξει, γιατί κανείς δεν θα του κάνει αγωγή» και τότε να «λέει φίδια και τέρατα αλλά μόλις έχει ευθύνη γι αυτό που λέει και κινδυνεύει να την πάω εγώ στα δικαστήρια λέει τα ανάποδα».

«Καταλαβαίνετε ότι με έχουν βγάλει εμένα στα μανταλάκια εδώ και 2,5 χρόνια για μια κυρία που με το ονοματεπώνυμό της στη Βουλή λέει τα ανάποδα», είπε ο κ. Γεωργιάδης.

 

Sourceskai

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ