today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Vegan Burger από τα Goody’s Burger House με γεύση που απογειώνει

Νέα μόδα τείνει να γίνει το  νέο burger  χωρίς… κρέας, που έβαλαν πριν λίγες μέρες στο μενού τους τα Goody’s Burger House.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες διεθνείς διατροφικές τάσεις, η Goody’s προσφέρει πλέον στους καταναλωτές της το νέο Meat Free Burger, ένα  εναλλακτικό προϊόν, που δεν έχει ως βάση του το κρέας,  στοχεύοντας όχι μόνον στους vegan ή τους vegetarian καταναλωτές, αλλά και στους λεγόμενους… flexitarians, δηλαδή σε καταναλωτές, που ακολουθούν μεν μία vegetarian διατροφή, αλλά περιστασιακά τρώνε και κρέας και ψάρι.

Άλλωστε πολλοί είναι οι καταναλωτές που για διάφορους λόγους επιθυμούν να μειώσουν το κρέας χωρίς να στερηθούν την αγαπημένη του τους απόλαυση, που προσφέρει μόνον η γεύση burger.

To νέο vegan burger παρασκευάζεται μόνο από φυτικά συστατικά, διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (19gr φυτικής πρωτεΐνης/τεμάχιο), είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και περιέχει λιγότερα λιπαρά από ένα αντίστοιχο μπιφτέκι από κρέας.

Το νέο burger κατάφερε ήδη να πείσει το εξαιρετικά απαιτητικό Ελληνικό κοινό  κυρίως λόγω της απολαυστικής του γεύσης και της απόλυτα προσιτής του τιμής.

Μπορείτε να το αναζητήσετε σε όλα τα καταστήματα Goody’s Burger House στην Ελλάδα (εντός πόλεων και στα ΣΕΑ) σε εξαιρετικά προσιτή τιμή, σε σχέση με τις τιμές του ανταγωνισμού σε Ελλάδα και Ευρώπη…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ