today-is-a-good-day
20.9 C
Athens

Σταματήστε να πετάτε λάσπη στον Χ.Σπίρτζη. Κολλάνε τα βαγόνια…

Το ότι οι εννιά στους δέκα Συριζαίους έχουν… παίξει ξύλο και μάλιστα πολύ χοντρό, με την αλήθεια, είναι γνωστό σε όλους. Ακόμα και οι πιο πιστοί, ακόμα και οι ιδεολογικά τυφλωμένοι οπαδοί τους, έχουν κάποια στιγμή χτυπήσει το χέρι στο μέτωπο με απόγνωση, από αυτά που ακούνε ή διαβάζουν ή ζουν και που τελικά πρέπει να υπερασπιστούν.
Τα διάφορα μέλη – στελέχη των συνιστωσών που απαρτίζουν σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως διαγωνίζονται μεταξύ τους, για το ποιος θα πει το πιο χοντροκομμένο, το πιο απίθανο, το πιο γελοίο και το πιο εξωφρενικό ψέμα.
Τα πρωτεία έχουν, μακράν, οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ με πρώτο των πρώτων, τον Χρήστο Σπίρτζη. Ο συγκεκριμένος έχει αναγάγει το ψέμα και την διαστρέβλωση σε επιστήμη. Η ευκολία με την οποία κάνει το άσπρο – μαύρο και τη νύχτα – μέρα, φτάνει τα όρια του παραλογισμού.
Έχοντας την… τεχνογνωσία της εικονικής πραγματικότητας και της παραπλάνησης από το ΠΑΣΟΚ και ενσωματώνοντας το θράσος και την… αυταπάτη του ΣΥΡΙΖΑ, κατάφερε να φτιάξει ένα μείγμα το οποίο θα ζήλευε ακόμα και ο βαρόνος Μινχάουζεν.
Μιλάμε για τον άνθρωπο που όσο ήταν υπουργός, εγκαινίαζε μια – δυο φορές την εβδομάδα και δυο – τρία χιλιόμετρα κάποιου οδικού άξονα, με πιο αγαπημένο του τον Κορίνθου – Πατρών – Πύργου και δεύτερο τον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης, στους οποίους είχε κόψει περισσότερα μέτρα κορδέλας από τα χιλιόμετρα που πραγματικά φτιάχτηκαν επί των ημερών του.
Μιλάμε για τον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Το μεγαλύτερο έργο του οποίου, το best seller επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών, το απαύγασμα των παραμυθιών, είναι τα εγκαίνια του μετρό Θεσσαλονίκης! Με τους μουσαμάδες με τις φωτογραφίες των αυτόματων εκδοτηρίων και την περιβόητη βόλτα του, μαζί με τον πατέρα Παππά και τη Νοτοπούλου, με τα ακίνητα και παρκαρισμένα σε 10 μέτρα ράγες, βαγόνια του συρμού!
Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, όλο αυτό το θέατρο, που υπάρχει καταγεγραμμένο και σε βίντεο και σε φωτογραφίες, με το οποίο γέλασε το πανελλήνιο και το οποίο έγινε το αγαπημένο ανέκδοτο των social media, γενικότερα του διαδικτύου, των καφενείων και όχι μόνο, το χαρακτηρίζει «λάσπη» που πετούν οι πολιτικοί του αντίπαλοι…
Το μόνο που δεν έχει πει, ακόμα, είναι ότι γι΄αυτό κόλλησαν και τα βαγόνια…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ