today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Τηλεπωλήσεις: Ο Πούτιν και το σερνικοβότανο

Η ποικιλία των προϊόντων είναι μεγάλη. Από αλοιφές για τον πόνο των αρθρώσεων μέχρι θαυματατουργά υγρά που τονώνουν τον οργανισμό , κάνοντάς τος άτρωτο.Η δε ζέση των παρουσιαστών εντυπωσιακή και – σε έναν βαθμό- ελκτική. Φαντάζεται ο μέσος νους:
‘δεν μπορεί κάποιος που με τέτοια θέρμη ψυχής υπερασπίζεται και προβάλλει ένα προϊόν να μην είναι βέβαιος για την αποτελεσματικότητά του. Ελα όμως ντε που δεν είναι κι ότι αυτό που κυριαρχεί είναι η πώληση με κάθε μέσο…

Του Γιάννη Τριανταφύλλου

Οι σταρ είναι πάνω κάτω γνωστοί, παρόλο που τελευταία εμφανίζονται όλο και περισσότεροι διατεθειμένοι να κλέψουν λίγη από τη δόξα των πρωτοπόρων του είδους: Λιακόπουλους, Βελόπουλος κ.ο.κ. ). Όσο για τους σταρ, εκεί και μάλλον -και δικαίως-μπερδεύεσαι. Εκεί που σου εξηγούν τι καλό κάνει ένα βοτάνι σού πετούν κάτι και για τους λαούς που επιβουλεύονται την Ελλάδα ( για τα σπάνια θαυματουργά βοτάνια της, ίσως;). Και μετά επανέρχονται πάλι στα θαυματουργά προϊόντα τους – που ασφαλώς πωλούν μισοτιμής. Το αποτέλεσμα στο τέλος είναι να μπερδεύεις τον Πούτιν με το σερνικοβότανο….

Και κάπου εδώ διερωτάσαι: εντάξει ζούμε σε καιρούς χαλεπούς, φτήνιας και τα αποτελέσματα σε κάθε τομέα της ζωής μας είναι ορατά. Αλλά να μεταβάλλεις την πατρίδα σου σε τηλεοπτικό προϊόν και να μπερδεύεις την ανόρθωση του πέους με την ανόρθωση του έθνους, αν μη τι άλλο προσβάλλει βάναυσα και υποτιμά κάθε έννοια αξιοπρέπειας και ευγενούς πατριωτικού σκοπού. Εύχομαι σύντομα να υπάρχει εκκαθάριση του τοπίου από τους συγκεκριμένους εάν και με τόση πτώση αξιών και βύθισμα στο βούρκο της λίμνης των Πρεσπών, δεν το πολυβλέπω….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ