today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Celestyal Cruises: Κρουαζιέρες από το λιμάνι του Πειραιά στα ελληνικά νησιά

Τις κρουαζιέρες με τριήμερες και τετραήμερες διανυκτερεύσεις στα ελληνικά νησιά ξεκίνησε, από το λιμάνι του Πειραιά, με τα δύο κρουαζιερόπλοιά της, Celestyal Crystal και Celestyal Olympia, η ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας Celestyal Cruises. Τα δύο πλοία της εταιρείας πραγματοποίησαν εργασίες ανακαίνισης και ανακατασκευής σε ελληνικά ναυπηγεία.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της εταιρείας, οι επταήμερες κρουαζιέρες θα ξεκινήσουν στις 12 Απριλίου 2019 και θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιανουαρίου 2020, δηλαδή συνολικά επιτυγχάνεται επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου τη χειμερινή περίοδο κατά 8 εβδομάδες.
«Κεντρικός άξονας του στρατηγικού σχεδιασμού της εταιρείας μας παραμένει η υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων και η διαρκής συνεισφορά στην εθνική οικονομία», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Celestyal Cruises, Κρις Θεοφιλίδης. «Με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε ότι οι προσπάθειές μας για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου έχουν καρποφορήσει, καθώς η ζήτηση για κρουαζιέρες εκτός των καλοκαιρινών μηνών σταδιακά αυξάνεται, γεγονός που μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά», πρόσθεσε.
Η Celestyal Cruises
Η Celestyal Cruises διατηρεί ως βάση των δραστηριοτήτων της την Ελλάδα με λιμάνια επι/αποβίβασης κατά κύριο λόγο τα ελληνικά νησιά και την ανατολική Μεσόγειο. Η εταιρεία διαχειρίζεται δύο μεσαίου μεγέθους κρουαζιερόπλοια, που το καθένα προσφέρει ιδανικό περιβάλλον για ζεστή και προσωπική εξυπηρέτηση. Επίκεντρο της φιλοσοφίας της εταιρείας είναι ο «προορισμός», ενώ κάθε κρουαζιέρα της εστιάζει σε όλες τις εκφάνσεις του πολιτισμού των περιοχών που επισκέπτεται, προσφέροντας αυθεντικές εμπειρίες, τόσο εν πλω όσο και στην ξηρά.
Τον Δεκέμβριο του 2018 η Celestyal Cruises έλαβε το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης» στα UK Editors’ Picks της Cruise Critic, τη μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα κρουαζιέρας στον κόσμο, ενώ τον Φεβρουάριο του 2018, η Celestyal Cruises απέσπασε τέσσερα βραβεία στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards, λαμβάνοντας την πρώτη θέση στις κατηγορίες «Αξία» και «Εκδρομές» και τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες «Εξυπηρέτηση» και «Ψυχαγωγία».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ