today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Με καθυστέρηση 5 ετών υποψήφιος με τον Τζιτζικώστα

Ο λόγος γίνεται για τον μέχρι σήμερα πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ανατολικού Τομέα Θεσσαλονίκης της ΝΔ Θοδωρή Μητράκα, την ένταξη του οποίου στο ψηφοδέλτιο της «Αλληλεγγύης» για τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε ο ίδιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, στη διάρκεια σύσκεψης με προέδρους Επιμελητηρίων της ευρύτερης περιοχής.

Έτσι, εκπληρώνεται και μια κοινή τους επιθυμία που «πάγωσε» προ 5ετίας, όταν ο Απόστολος εθεωρείτο «αντάρτης» για τη ΝΔ και ο Θοδωρής είχε υποχρεωθεί να …αναβάλει το πέρασμά του στη Αυτοδιοίκηση, το οποίο ήταν εξαρχής αποφασισμένος να κάνει μόνο στο πλευρό του Απόστολου. Αυτό ωστόσο, ποτέ δεν «συννέφιασε» τη σχέση των δύο και δεν είναι τυχαίο πως ο Απόστολος Τζιτζικώστας εμπιστεύθηκε  εδώ και καιρό στον Θοδωρή Μητράκα το ρόλο του ειδικού του συμβούλου σε θέματα Κοινωνίας των Πολιτών.

Τώρα, με τον Απόστολο Τζιτζικώστα να δρέπει τους καρπούς μιας παραγωγικής θητείας και να έχει την αδιαμφισβήτητη εμπιστοσύνη και της ηγεσίας της ΝΔ, άνοιξε και ο δρόμος της υποψηφιότητας Μητράκα για το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Β.Μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ