Δολοφονία Σταματιάδη: Πολύ κοντά στη σύλληψη άλλων δύο μελών της σπείρας

Πολύ κοντά στη σύλληψη δύο ακόμη Αλβανών, που βρίσκονται πίσω από τη δολοφονία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, βρίσκονται οι Αρχές.

Ο ένας από τους δολοφόνους και ληστές συνελήφθη χθες, ενώ οι άλλοι δύο που έχουν ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

«Τα άλλα δύο ταυτοποιημένα μέλη βρίσκονται εκτός Ελλάδας και συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τους, σε συνεργασία με τις αρχές Ευρωπαϊκών χωρών. Στο πλαίσιο των ερευνών διακριβώθηκε ότι στη διάπραξη της ληστείας και ανθρωποκτονίας του ημεδαπού επιχειρηματία συμμετείχε ο συλληφθείς στο Βέλγιο, τα άλλα δύο ταυτοποιημένα άτομα, που βρίσκονται εκτός Ελλάδας καθώς και το μη ταυτοποιημένο μέλος της οργάνωσης» τονίζει ο Διοικητής της Ασφάλειας Αττικής ταξίαρχος Γιώργος Κανέλλος, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τις εξελίξεις.

Η σύλληψη του ενός έγινε στο πλαίσιο εξάρθρωσης 11μελούς σπείρας. Ο δολοφόνος του Σταματιάδη συνελήφθη στο Βέλγιο, ενώ οι υπόλοιποι οκτώ στην Ελλάδα.

Ο ένας από τους δράστες της δολοφονίας του 52χρονου επιχειρηματία συνελήφθη στις Βρυξέλλες μετά από συνεργασία ελληνικών και βελγικών Αρχών. Τα άλλα δύο μέλη της οργάνωσης έχουν ταυτοποιηθεί, ωστόσο βρίσκονται εκτός Ελλάδας και οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους είναι σε εξέλιξη.