Κατηγορούμενος για βιασμό ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ!

397

Νέο σοκ στην παγκόσμια κινηματογραφική κοινότητα, καθώς ο διεθνούς φήμης Γάλλος ηθοποιός κατηγορείται για βιασμό και για σεξουαλική παρενόχληση.

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος εξασφάλισε τη ρωσική υπηκοότητα και μετέφερε τα φορολογικά του στη Μόσχα προκειμένου να αποφύγει τους υψηλούς δασμούς στη Γαλλία, προστίθεται στη μεγάλη λίστα των διασημοτήτων που εμπλέκονται σε σεξουαλικό σκάνδαλο.

Ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός αρνήθηκε κατηγορηματικά όσα του προσάπτουν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αρνούμαι απόλυτα» όσα λένε για μένα.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ κατηγορεί μία ηθοποιός και χορεύτρια, η οποία υποστηρίζει ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση δύο φορές από τον διάσημο Γάλλο.

Όπως ανέφεραν δικαστικές πηγές, πρόκειται για μία 22χρονη, η οποία κατέθεσε την καταγγελία της στις 27 Αυγούστου, υποστηρίζοντας ότι οι σεξουαλικές επιθέσεις έγιναν στις 7 και 13 Αυγούστου, στο περιθώριο μίας πρόβας.

Την καταγγελία επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος του 69χρονου Γάλλου ηθοποιού, λέγοντας πως «ο πελάτης μου αρνείται κατηγορηματικά ότι διέπραξε το παραμικρό έγκλημα».