today-is-a-good-day
22.8 C
Athens

Μελισσανίδης: «Η ομάδα άξιζε το πρωτάθλημα»

Πανευτυχής και δικαιωμένος, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το σύνθημα για την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ, μετά την στέψη της -και τυπικά- ως πρωταθλήτριας, για πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια. Μιλώντας στην κάμερα της Novasports, ο «ισχυρός άνδρας» της Ενωσης δήλωσε σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και νέες διακρίσεις για τον «Δικέφαλο», ενώ επανέλαβε ότι η ανέγερση του νέου γηπέδου ισοδυναμεί, όχι με ένα, αλλά με πολλά πρωταθλήματα.

«Ηταν μία επιτυχημένη προσπάθεια και πρέπει να πως ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, παίκτες και προπονητές. Είμαστε όλοι χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι. Μετά από τόσα χρόνια, η ομάδα άξιζε αυτό το πρωτάθλημα. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη, εμείς είχαμε τύχη, ήμασταν οργανωμένοι. Χωρίς φανφάρες, “χτίσαμε” μέσα σε πέντε χρόνια μία ομάδα και θα έχουμε και άλλες διακρίσεις», δήλωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος χαρακτήρισε ως κομβικά σημεία της χρονιάς τα δύο ματς με τον Ολυμπιακό, την ανατροπή στο ΟΑΚΑ και τη νίκη μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο ηγέτης της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ δεν θέλησε να πει κάτι για την υπόθεση της παραμονής του Μανόλο Χιμένεθ, αναφέρθηκε όμως στο θέμα της “Αγιά-Σοφιάς”: «Το γήπεδο για μένα είναι, όχι ένα, αλλά πολλά πρωταθλήματα. Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς και πιστεύουμε να ολοκληρωθεί σύντομα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ