25.6 C
Athens

Με δύο κακουργήματα βαρύνεται γυναίκα που συνελήφθη για ταξιδιωτική απάτη

Με δύο βαριές κατηγορίες είναι αντιμέτωπη η γυναίκα που συνελήφθη για υπόθεση μεγάλης απάτης με ψεύτικα ταξίδια στο εξωτερικό, η οποία οδηγήθηκε το μεσημέρι στον εισαγγελέα.

Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για κακουργηματική απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα ενώ ήδη έχει λάβει προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθεί την Τρίτη 27 Μαΐου.

Η εμφανιζόμενη ως δημοσιογράφος, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων αλλά και ταξιδιωτική πράκτορας, φέρεται να έχει εξαπατήσει δεκάδες πολίτες με τελευταία θύματα της, αρκετούς που πλήρωσαν για να εξασφαλίσουν ταξίδι στο Αμπού Ντάμπι για το Final Four της Euroleague.

Στα δικαστήρια βρέθηκαν πολλοί εξαπατηθέντες από την κατηγορουμένη που φαίνεται να δρούσε ως ταξιδιωτική πράκτορας τουλάχιστον εδώ και έναν χρόνο. Η ίδια φέρεται να αρνείται τις κατηγορίες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ