today-is-a-good-day
26.8 C
Athens

ΣΥΡΙΖΑ: Η πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη να βρεθεί δίπλα στον παλαιστινιακό λαό, εκνεύρισε σφόδρα τα στελέχη της ΝΔ

«Ο κ. Πορτοσάλτε μοιάζει να μπέρδεψε (ξανά) τον δημοσιογραφικό του ρόλο με αυτόν του ατάλαντου επιθεωρησιογράφου, καθώς κάνει πως δεν αντιλαμβάνεται ότι η επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, στην Παλαιστίνη έχει ιδιαίτερη πολιτική σημασία και αντίκτυπο, εντός και εκτός της χώρας μας», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Η πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη να βρεθεί δίπλα στον παλαιστινιακό λαό αυτή τη στιγμή, εκνεύρισε σφόδρα τα στελέχη της ΝΔ και της κυβέρνησης, που περιδιαβαίνουν στα κανάλια και επιδίδονται σε ένα μίζερο, ακροδεξιό, παραλήρημα», σημειώνει και συνεχίζει:

«Όσο για τις “εκδρομούλες για σέλφι” σε εμπόλεμη ζώνη, αν είναι τόσο ελκυστικές, γιατί να μην πάει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Για να δει κι ο ίδιος την τραγωδία που εξελίσσεται εκεί και να αναθεωρήσει τη στάση του».

«Προφανώς ο κ. Πορτοσάλτε αναγνωρίζει ως διπλωματική δραστηριότητα μόνο το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Όαση Σίβα και δη με κρατικά έξοδα…», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ