today-is-a-good-day
32.7 C
Athens

Ελληνική Λύση: Επί των ημερών Μητσοτάκη η Ελλάδα συνεχίζει να καταγράφει τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού

«Ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει δεκάδες φορές, κατά την περίοδο της διακυβέρνησής του, ότι το δημογραφικό αποτελεί “πρώτη του προτεραιότητα”. Στην πράξη, επί των ημερών του, η Ελλάδα συνεχίζει να καταγράφει τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού στη νεότερη ιστορία της, ενώ ο Κ. Μητσοτάκης είναι επίσης αυτός που επέβαλε τα επαίσχυντα νομοσχέδια νομιμοποίησης παράνομων μεταναστών και γάμου ομοφυλοφίλων, τα οποία αποτελούν “βόμβα” στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας», επισημαίνει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, «ο Κυρ. Μητσοτάκης οφείλει να κατανοήσει ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι “φέτα’ για να τον κόβει στη μέση, κατά την προσφιλή του τακτική και να τον αντικαθιστά με “εισαγόμενους”, στους οποίους μάλιστα δίνει και κίνητρα μέσω επιδομάτων, στέγης και λοιπών παροχών, σε αντίθεση με τους Έλληνες που υποφέρουν. Εκτός και αν ο Κυρ. Μητσοτάκης ως “αντινατιβιστής” εφαρμόζει συνειδητά κάποιο παρανοϊκό σχέδιο “αντικατάστασης πληθυσμού”, το οποίο θα είναι και το μέγιστο των πολιτικών του εγκλημάτων».

Ο Κ.Μητσοτάκης αντί να υπηρετεί τους Έλληνες, εξυπηρετεί Funds και ολιγάρχες

«Ο “υπηρέτης των Funds” δεν δικαιούται να ομιλεί για δήθεν “επίλυση” του στεγαστικού προβλήματος στην Ελλάδα, όταν επιτρέπει στα Funds, χωρίς καν ελληνικό ΑΦΜ, να παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο Κ. Μητσοτάκης αντί να υπηρετεί τους Έλληνες, εξυπηρετεί Funds και ολιγάρχες», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ