today-is-a-good-day
24.2 C
Athens

Noval Property: Έτοιμη για την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών 

Στις 29 Μαΐου αναμένεται να ξεκινήσει η δημόσια προσφορά για την εισαγωγή της Noval Property στο Χρηματιστήριο Αθηνών, σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε η εταιρεία.

Η εταιρεία θέτει στη διάθεση του επενδυτικού κοινού έως 17.388.025 νέες, κοινές, ονομαστικές, άυλες με δικαίωμα ψήφου μετοχές της, ονομαστικής αξίας 2,50 ευρώ, οι οποίες θα εκδοθούν στο πλαίσιο της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά ποσό έως 43,47 εκατ. ευρώ. Η δημόσια προσφορά αναμένεται να λήξει στις 31 Μαΐου, οπότε και θα ανακοινωθεί η τιμή διάθεσης.

Ως ανώτατη τιμή διάθεσης ορίστηκε, σε συνεργασία με τους Συντονιστές Κύριους Αναδόχους, το ποσό των 2,82 ευρώ για κάθε μετοχή.

Η έναρξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας στη Ρυθμιζόμενη Αγορά του αναμένεται στις 5 Ιουνίου.

Μετά την ολοκλήρωση της Δημόσιας Προσφοράς, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας θα προσαρμοσθεί περαιτέρω, βάσει της μετατροπής σε κοινές, ονομαστικές άυλες μετά ψήφου Μετοχές της εταιρείας, των κοινών και υπό όρους υποχρεωτικώς μετατρέψιμων ονομαστικών ομολογιών που εκδόθηκαν δυνάμει του κοινού και υπό όρους υποχρεωτικώς μετατρέψιμου ομολογιακού δάνειου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ