today-is-a-good-day
26.8 C
Athens

Δ.Πειραιά: 5η Σκυταλοδρομία αγάπης “Βασίλης Τοκάκης”. Κολυμπάμε για τη ζωή! Κανένας μόνος του απέναντι στον καρκίνο!

Ο Δήμος Πειραιά,  η Δημοτική Ραδιοφωνία «Κανάλι Ένα, 90,4 FM» και  ο Όμιλος Εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ» για 5η συνεχή χρονιά,  στο πλαίσιο των Ημερών Θάλασσας, διοργανώνουν τη σκυταλοδρομία κολύμβησης «Βασίλης Τοκάκης», την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, από τις 10:00, στο κολυμβητήριο «Ανδρέας Γαρύφαλλος», στην πλαζ  Βοτσαλάκια.

Η σκυταλοδρομία αυτή είναι μια μεγάλη αλυσίδα αγάπης, αποτελεί πλέον θεσμό και φέρει τιμητικά το όνομα του αείμνηστου συμβούλου επικοινωνίας του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, Βασίλη Τοκάκη, ο οποίος έφυγε στα 44 χρόνια του, χτυπημένος από τον καρκίνο και ήταν ο άνθρωπος που την οραματίστηκε και την έκανε πράξη.

Πρεσβευτής της σκυταλοδρομίας αγάπης είναι ο Χάλκινος Παγκόσμιος Πρωταθλητής Κολύμβησης Απόστολος Χρήστου.

Κατά τη διάρκεια της σκυταλοδρομίας κολύμβησης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να συνεισφέρουν με όποιο χρηματικό ποσό επιθυμούν, στο έργο του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ».

Η  συμμετοχή είναι δωρεάν.

Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα : 210 4137708, 6972516503, από τις 10:00 έως τις 15:00.

Οι «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και σε συνδιοργάνωση με το Plus Πειραιάς, το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, την ΚΟ.Δ.Ε.Π., τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4 FM», στο πλαίσιο της E.M.D. (European Maritime Day).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2024, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr

«Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassas

και https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ