today-is-a-good-day
21.3 C
Athens

«Αυτοκτόνησε» η Σίτι, επέστρεψε στις νίκες η Νιούκαστλ

«Αυτοκτονία»… άνευ προηγουμένου για τη Μάντσεστερ Σίτι (2-2 με την Κρίσταλ Πάλας). Η αποβολή του Ραούλ Χιμένες στο 28ο λεπτό… βοήθησε τη Νιούκαστλ να επιστρέψει στις νίκες (3-0 την Φούλαμ), ενώ η Τσέλσι «καθάρισε» στο β΄ μέρος με δύο γρήγορα γκολ το παιχνίδι με την ουραγό, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-0).

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν βρίσκεται σε… καλό φεγγάρι κι αυτό επιβεβαιώθηκε και σήμερα στο «Ετιχαντ», όπου αν και προηγήθηκε με 2-0 της Κρίσταλ Πάλας στο 54΄, θεώρησε ότι το ματς… τελείωσε, με αποτέλεσμα να «πληρώσει την υπεροψία» των παικτών της!

Η ομάδα του Ρόι Χόντσον μη έχοντας τίποτα να χάσει, μείωσε με τον Ματέτα στο 76΄ και με το buzzer beater πέναλτι του Ολίσε (90΄+5) πήρε έναν «χρυσό» βαθμό στην προσπάθεια που καταβάλλει για ν΄ απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι πρωταθλητές, πλέον, κινδυνεύουν να βρεθούν στο -6 από την κορυφή, σε περίπτωση που η Λίβερπουλ επικρατήσει την Κυριακή (17/12) στο «Ανφιλντ» επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά το «βαρύ» 4-1 από την Τότεναμ και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό μεσοβδόμαδα από τη Μίλαν στο Champions League (1-2), η Νιούκαστλ επέστρεψε στις νίκες με το 3-0 επί της Φούλαμ. Η αποβολή του Ραούλ Χιμένες στο 28΄ αποδείχθηκε κομβική για την εξέλιξη της αναμέτρησης, με τους «ανθρακωρύχους» να «καθαρίζουν» το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο.

Επτά λεπτά στο β΄ μέρος χρειάστηκε η Τσέλσι για να επιβληθεί με 2-0 της ουραγού, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και να βελτιώσει τη βαθμολογική της θέση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ