today-is-a-good-day
15.3 C
Athens

Κ.Βελόπουλος: Αυτό δεν είναι κυβέρνηση. Αυτό είναι θέατρο του παραλόγου

«Θα έπρεπε η κυβέρνηση να καταλάβει τι σημαίνει μάθημα εξωτερικής πολιτικής από την στάση του Ορμπάν. Θέλετε να πάρω το βέτο πίσω, “δώστε μου τα 10 δισ.”, τα πήρε τα 10δισ. και δεν πήρε το βέτο. Συνδέεται η Ουκρανία ναι μεν με την ΕΕ αλλά δεν θα πάρει ούτε ευρώ», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, παρεμβαίνοντας σήμερα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της πενθήμερης συζήτησης για τον προϋπολογισμό.

«Έρχεται η ΝΔ και λέει θα θέσει βέτο στην υπόθεση Μπελέρη. Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, όμως πήγαν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και ψήφισαν κατά του βέτο. Αυτό δεν είναι κυβέρνηση. Αυτό είναι θέατρο του παραλόγου», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Παράλληλα, κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποφασίσει αν θέλει το βέτο, να «τραβήξει τα αυτιά των ευρωβουλευτών του που ψήφισαν εναντίον του βέτο». «Ποιόν κοροϊδεύετε», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο κ. Βελόπουλος είπε ότι για την Ελληνική Λύση δεν έχει σημασία ότι ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντης Μπελέρης «είναι νεοδημοκράτης», αλλά ότι «είναι Έλληνας Βορειοηπειρώτης», κάνοντας λόγο για «εξωτερική πολιτική» της κυβέρνησης «παρωδία», σχετικά με τους χειρισμούς της υπόθεσης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης εξαπέλυσε και νέα επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι πρέπει να ντρέπεται «για τη στρατηγική βάση στο Στεφανοβίκειο» την οποία «καταστρέψατε».

Αναφερόμενος στην οπαδική βία με αφορμή τον σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού έξω από το γήπεδο βόλεϊ στο Ρέντη, ο Κυριάκος Βελόπουλος, εξέφρασε την άποψη ότι η αστυνομία θα πρέπει «να μην ξαναπάει στα γήπεδα ποτέ». Τέλος, απηύθυνε έκκληση στους αστυνομικούς «να κάνουν μποϊκοτάζ και ανταρσία στους πλειστηριασμούς των σπιτιών» των Ελλήνων. «Όπως δεν πάτε στα γήπεδα, να μην πηγαίνετε και στους πλειστηριασμούς», είπε χαρακτηριστικά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ