18.5 C
Athens

Antetokounbros και στην Ερμού και με e-shop (pics)

Οι ANTETOKOUNBROS ήρθαν, αγαπήθηκαν, “μεγαλώνουν” και αναπτύσσονται. Το δυναμικό streetwear fashion brand στο οποίο η μόδα συναντά τις οικογενειακές αξίες, είναι ένα δημιούργημα που έχει παρουσιάσει με περηφάνεια η οικογένεια Αντετοκούνμπο. Σχεδιάζει και παρουσιάζει στην αγορά είδη ρουχισμού και όχι μόνο, που αποτελούν όπως λένε τα ίδια τα μέλη της οικογένειας, «μια αντανάκλαση των βαθιά ριζωμένων πεποιθήσεών μας στη δύναμη της αδελφοσύνης, της συντροφικότητας και της αλληλεγγύης. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο δρόμος για την οικοδόμηση μιας διαρκούς κληρονομιάς είναι στρωμένος ενώνοντας τις δυνάμεις σας με τους αγαπημένους σας, τους «αδελφούς» και τις «αδελφές» που συναντάτε στη ζωή»

Η γιορτινή Αθήνα, το κέντρο της αγοράς της, η οδός Ερμού, έχει πλέον το δικό της λαμπερό κατάστημα Antetokounbros, ενώ όλα τα είδη είναι διαθέσιμα και μέσα από το κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου!

Η ενημέρωση της οικογένειας, σχετικά με την εξέλιξη και την επέκταση της συγκεκριμένης δραστηριότητας, αναφέρει τα εξής: «Στην ANTETOKOUNBROS, έχουμε επιλέξει να παράγουμε την πλειοψηφία των εξαιρετικών ενδυμάτων μας αποκλειστικά στην Ελλάδα. Η απόφαση αυτή απορρέει από τη δέσμευσή μας για την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας και την αύξηση των τοπικών ποσοστών απασχόλησης. Είμαστε παθιασμένοι με το να μοιραζόμαστε με τον κόσμο την απαράμιλλη ποιότητα των προϊόντων που δημιουργούμε και επιμελούμαστε με κόπο, ένα κομμάτι τη φορά.

Το ταξίδι μας ξεκίνησε με το flagship store μας στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και ακολούθησε το άνοιγμα του πρώτου μας καταστήματος στις ΗΠΑ στο Milwaukee. Είμαστε τώρα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το άνοιγμα του δεύτερου καταστήματός μας στην Ελλάδα, στην οδό Ερμού, στην καρδιά της Αθήνας. Η μάρκα επεκτείνεται επίσης με μια νέα πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου www.antetokounbros.com, η οποία θα επιτρέψει στην αδελφότητά μας να έχει παγκόσμια εμβέλεια και θα είναι ένας από τους κύριους τρόπους με τους οποίους θα μοιραστούμε και θα επικοινωνήσουμε το όραμά μας με τον κόσμο.

Η ANTETOKOUNBROS δεν είναι απλά ένα fashion brand. Είναι μια γιορτή της οικογένειας, του πολιτισμού και της δέσμευσης στην ποιότητα που ανυπομονούμε να μοιραστούμε μαζί σας.

Ως μέρος του παγκόσμιου οικοσυστήματός μας, ανακοινώνουμε επίσης τη νεοσύστατη Συμβουλευτική Επιτροπή μας, υπό την προεδρία του Θανάση Αντετοκούνμπο με την υποστήριξη της Ante, Inc. και:

Γιάννης και Gerry Δημόπουλος, ιδιοκτήτες του Tower London με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο
Γιώργος Ζούλοβιτς, επιχειρησιακός ηγέτης της εδραιωμένης μάρκας Zoulovits
Jamal Hejazi, ιδιοκτήτης του λιανικού εμπορίου με έδρα τον Καναδά

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την έναρξη λειτουργίας του νέου μας καταστήματος στην Ερμού και της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου. Η ομάδα της συμβουλευτικής επιτροπής μας έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα του λιανικού εμπορίου και θα μας βοηθήσει στην παγκόσμια επέκταση και βελτιστοποίηση αυτού του νέου εγχειρήματος. Μοιραζόμαστε τα ίδια υψηλά πρότυπα και ιδανικά και πιστεύουμε ότι η οικογένεια είναι η ρίζα κάθε επιτυχίας. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε από πού ξεκινήσαμε. Όραμά μας είναι να αξιοποιήσουμε τους ανθρώπους και τα προϊόντα που εμπιστευόμαστε, στηρίζοντας τους Έλληνες κατασκευαστές, αλλά και εσάς».

Ο Διευθυντής του Tower LONDON, Gerry Demopoulos, είπε σχετικά: «Η συμμετοχή στο διοικητικό συμβούλιο σηματοδοτεί το πρώτο συναρπαστικό βήμα σε μια ευρύτερη συνεργασία μεταξύ του Tower LONDON και της ANTETOKOUNBROS. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τους αδελφούς Antentokoumpo και τη φανταστική ομάδα τους και θα προβούμε σε περαιτέρω ανακοινώσεις σχετικά με τις προγραμματισμένες πρωτοβουλίες και συνεργασίες μας το νέο έτος».

Ο Γιώργος Ζούλοβιτς σχολίασε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάστημα στην οδό Ερμού φιλοξενεί το brand Antetokounbros. Ενα brand που στηρίζει τους τοπικούς Έλληνες κατασκευαστές και εστιάζει σε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Μια στρατηγική πλήρως ευθυγραμμισμένη με τον τρόπο με τον οποίο η οικογένειά μου ηγείται της στρατηγικής λιανικής πώλησης Zoulovits τα τελευταία 50 χρόνια».

Ελάτε μαζί μας να κάνουμε μια δήλωση, ένα κομψό κομμάτι τη φορά»!

INFO: www.antetokounbros.com

Social Media:

#antetokounbros

#antetokounmpo

#weareallbros

#buildyourlegacy

#madeingreece

#reachyourpotential

#streetwear

#brotherhood

#togetherness

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ