today-is-a-good-day
21.8 C
Athens

Οι 76ers σταμάτησαν το σερί της Οκλαχόμα

Οι 76ers του Τζοέλ Εμπίιντ σταμάτησαν το νικηφόρο σερί των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, σημειώνοντας μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 127-123, με τις δύο ομάδες να έχουν μέχρι στιγμής απολογισμό, 11 νίκες και πέντε ήττες στο εφετινό πρωτάθλημα του ΝΒΑ.

Μετά από έξι διαδοχικές νίκες, η Οκλαχόμα Σίτι απώλεσε το σερί της και μάλιστα εντός έδρας, παρά το εκπληκτικό ματς που έκαναν ο Τσετ Χόλμγκρεν (33 πόντοι, έξι ριμπάουντ, τρεις τάπες) και ο Σάϊ Αλεξάντερ (31 πόντοι).

Κυρίως «υπεύθυνος» για την νίκη της ομάδας από την Φιλαδέλφεια, είναι ο MVP του 2023, Τζοέλ Εμπίιντ, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 35 πόντους, 11 ριμπάουντ κι εννέα ασίστ, ενώ σημαντική ήταν η βοήθεια του Ταϊρές Μάξεϊ (28 πόντοι, οκτώ ριμπάουντ).

Ο έμπειρος άσος, ήταν άψογος από την γραμμή των ελευθέρων βολών, ειδικά προς το τέλος του αγώνα, όπου κρίθηκε ο νικητής. Ο Αυστραλός γκαρντ των Θάντερ, Τζος Γκίντεϊ, ο οποίος βρίσκεται υπό έρευνα στο NBA για να διαπιστωθεί εάν είχε σχέση με ανήλικη, πέτυχε 10 πόντους, μοίρασε οκτώ ασίστ και πήρε επτά ριμπάουντ).

Παράλληλα, με ηγέτη τον ΛεΜπρόν Τζέιμς (22 πόντου, από έξι ασίστ και ριμπάουντ), οι Λος Άντζελες Λέικερς νίκησαν με 121-115 στο Κλίβελαντ, με τον Αντονι Ντέϊβις να τελειώνει το ματς με 32 πόντους, 13 ριμπάουντ και τρεις τάπες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ