today-is-a-good-day
16.4 C
Athens

Παρίσι: Η αστυνομία άνοιξε πυρ κατά γυναίκας που «απειλούσε και εξυμνούσε την τρομοκρατία»

Η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον μιας γυναίκας στο σταθμό Bibliothèque François-Mitterrand στο Παρίσι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του BFMTV, απειλούσε και εξυμνούσε την τρομοκρατία.

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι την Τρίτη 31 Οκτωβρίου, η αστυνομία ειδοποιήθηκε από αρκετούς επιβάτες ενός συρμού για την παρουσία μιας γυναίκας που εκτόξευε απειλές και εξυμνούσε την τρομοκρατία. Κατά το δημοσίευμα η γυναίκα απομονώθηκε στη συνέχεια στον σταθμό Bibliothèque François-Mitterrand ο οποίος αποκλείστηκε. Η γυναίκα δεν συμμορφώθηκε με τις εντολές της αστυνομίας και φοβούμενοι για την ασφάλειά τους οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ με αποτέλεσμα να την τραυματίσουν στο στομάχι.

Κατά το Europe1, η γυναίκα επιβιβάστηκε στο τρένο στον σταθμό Villeneuve-le-Roi. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της προς το Παρίσι, φέρεται να φώναξε “Αλλαχού Ακμπάρ” και να είπε ότι “ήθελε να ανατινάξει τα πάντα”. Η αστυνομία κλήθηκε νωρίς σήμερα το πρωί, μετά από τηλεφωνήματα επιβατών».

Απείλησε «να ανατιναχθεί», ανέφερε η εισαγγελία του Παρισιού, προσθέτοντας ότι η αστυνομία πυροβόλησε μια φορά, προκαλώντας έναν τραυματισμό απειλητικό για τη ζωή της.

SourceΕΡΤ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ