today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

«Ραντεβού» στη Θεσσαλονίκη για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

Θέση στο τζάμπολ του 2ου ημιτελικού, απέναντι στον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, παίρνει ο Ολυμπιακός (25/5, 19:15), στην πρώτη αγωνιστική υποχρέωση των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, μετά τον τελικό της Euroleague, στο Κάουνας την περασμένη Κυριακή (21/5).

Η ομάδα του Πειραιά επέστρεψε στην Αθήνα την περασμένη Δευτέρα (22/2) το απόγευμα και είχε λίγες ημέρες να ξεκουραστεί πριν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, για ν’ αντιμετωπίσει την ομάδα του Φώτη Τακιανού.

Η ομάδα του Πειραιά έχει το προβάδισμα (1-0) μετά τη νίκη της στο πρώτο παιχνίδι (83-65) που έγινε στο ΣΕΦ και θέλει να κάνει το 2-0 για να βρεθεί μία νίκη μακριά από την πρόκριση στους τελικούς της Basket League.

Mετά τον οδυνηρό τρόπο της απώλειας του 4ου ευρωπαϊκού τροπαίου του, από το εύστοχο σουτ του Σέρχιο Γιουλ, 3,1” πριν τη λήξη στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στην κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας κατακτήσει ήδη το Σούπερ Καπ στην αρχή της σεζόν και το Κύπελλο Ελλάδας.

Εκτός Basket League για τα πλέι οφ, έχει αφήσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, τον Αϊζάια Κέιναν. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να φέρει τη σειρά στα ίσια, με μία πολύ δύσκολη αποστολή, απέναντι σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Οι δύο ομάδες δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Στο μεταξύ, άλλαξε η ώρα έναρξης του 3ου μεταξύ τους αγώνα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Κυριακή (28/5), στο ΣΕΦ. Το τζάμπολ θα πραγματοποιηθεί στις 19:05 αντί στις 19:15, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ