today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Θεοδωρίδης: «Οι διοργανώσεις της UEFA είναι ο κινητήρας στην αποστολή μας»

Ενόψει της ολοκλήρωσης της σεζόν 2022/23, ο Έλληνας Γενικός Γραμματέας της UEFA Θεόδωρος Θεοδωρίδης μιλώντας στο περιοδικό της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας «UEFA Direct», εξηγεί πώς οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις «είναι η μηχανή που οδηγεί την αποστολή μας» και υπενθυμίζει τον ευρύτερο αντίκτυπο που ασκούν όλες οι διοργανώσεις της UEFA σε κάθε επίπεδο της ποδοσφαιρικής πυραμίδας, με 15 ευρωπαϊκά τρόπαιά να «υψώνονται» πριν από τα τέλη Ιουλίου.

«Οι πιο διάσημοι τελικοί της UEFA βοηθούν στη χρηματοδότηση αμέτρητων άλλων διοργανώσεων που καλύπτουν διαφορετικές ηλικιακές ομάδες και μορφές», είπε. «Αυξάνοντας τα πρότυπα, εμπνέοντας παίκτες, συναρπάζοντας φιλάθλους ή δημιουργώντας εισόδημα για επανεπένδυση στο παιχνίδι, οι διοργανώσεις της UEFA είναι ο κινητήρας που οδηγεί την αποστολή μας για την ανάπτυξη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».

Επίσης εξηγώντας τις επικείμενες αλλαγές στο UEFA Nations League και τα Ευρωπαϊκά Προκριματικά, το «UEFA Direct» εξετάζει πώς η εξέλιξή τους θα συνεχίσει να ωφελεί το ηπειρωτικό ποδόσφαιρο στο σύνολό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ