today-is-a-good-day
21.7 C
Athens

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των προγραμμάτων Grassroots της ΕΠΟ από την UEFA

Ολοκληρώθηκε η τριήμερη αξιολόγηση των προγραμμάτων Grassroots, στην οποία υποβλήθηκε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), από τον επικεφαλής Εκπαίδευσης της UEFA, Φρανκ Λούντολφ και τον μέντορα της UEFA για το ποδόσφαιρο Grassroots, Λες Χάουϊ. Οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα αποστείλουν στην ΕΠΟ αναλυτική έκθεση που θα περιλαμβάνει και προτάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρεται:

«Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η τριήμερη αξιολόγηση των προγραμμάτων Grassroots της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τον επικεφαλής Εκπαίδευσης της UEFA, Φρανκ Λούντολφ και τον μέντορα της UEFA για το ποδόσφαιρο Grassroots, Λες Χάουϊ.

Οι αξιωματούχοι της UEFA είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τη Διοίκηση της ΕΠΟ γύρω από τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από την Ομοσπονδία με στόχο την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη βάση του, ενώ είχαν πολύωρες και εποικοδομητικές συναντήσεις με στελέχη από τις Διευθύνσεις Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου, Επικοινωνίας & ΜΜΕ, Ποδοσφαίρου και Εμπορικών Δικαιωμάτων & Χορηγιών.

Επιπλέον, ενημερώθηκαν αναλυτικά για το αναπτυξιακό πλάνο της Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης Ποδοσφαίρου και τα επί μέρους προγράμματα που εκπονεί και υλοποιεί σε όλη την επικράτεια, στην κατεύθυνση της προσέλκυσης νέων ηλικιών στο άθλημα, της διάδοσης του «ευ αγωνίζεσθαι» και της ενσωμάτωσης στην ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Μετά τη θετική εντύπωση για την ποιότητα της δουλειάς στον εν λόγω τομέα, οι αξιωματούχοι της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας θα αποστείλουν στην ΕΠΟ αναλυτική έκθεση που θα περιλαμβάνει και προτάσεις για την περαιτέρω ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στη χώρα μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ