today-is-a-good-day
20.2 C
Athens

Συνεδριάζουν υπό τον Κ.Μητσοτάκη, η Εκτελεστική Γραμματεία και το Διαγραμματειακό Όργανο της ΝΔ

Σήμερα, 16 Ιανουαρίου, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Διαγραμματειακού Οργάνου της Νέας Δημοκρατίας, υπό τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη, στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ (Πειραιώς 62 Μοσχάτο).

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης και ο γραμματέας Οργανωτικού, Στέλιος Κονταδάκης, θα επισκεφτούν τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με θέμα «Πολιτικές κατά της βίας. Όσα έγιναν και όσα πρέπει να γίνουν», στις 18:00, στην Αίθουσα «Νίκος Σκαλκώτας».

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, η υφυπουργός Υγείας, αρμόδια για ζητήματα Ψυχικής Υγείας, Ζωή Ράπτη, ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας και η αντιδήμαρχος Πολιτικών Ισότητας, Αντιμετώπισης Διακρίσεων και Έμφυλης Βίας Δήμου Αθηναίων, Άννα Ροκοφύλλου, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Παύλος Μαρινάκης και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για τη Δημογραφική Πολιτική και την Οικογένεια, Μαρία Συρεγγέλα. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ευγενίδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ