today-is-a-good-day
20 C
Athens

Αν.Σπυρόπουλος: Δίνουν προεκλογικές υποσχέσεις, ενώ δεν λύνουν τα προβλήματα της χώρας

Ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος εξαπέλυσε πυρά σε βάρος του πρωθυπουργού λέγοντας πώς «από τη μία λέει ότι ”μυρίζει εκλογές” και από την άλλη το παίζει υπεύθυνος ότι δήθεν θέλει να οδηγήσει τη χώρα με ασφάλεια στο τέλος της τετραετίας».

Μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο κ. Σπυρόπουλος κατηγόρησε την κυβέρνηση της ΝΔ ότι τους τελευταίους οκτώ μήνες έχει σταματήσει να κάνει το οτιδήποτε για να βοηθήσει στην επίλυση των σημαντικών προβλημάτων της χώρας.

«Ασχολούνται με την προστασία της πρώτης κατοικίας; Ασχολούνται με το να φτιάξουν δόσεις για ασφαλιστικά ταμεία και εφορίες όταν οι πολίτες δεν μπορούν; Αύξησαν τον κατώτατο μισθό; Ασχολήθηκαν με τους χαμηλοσυνταξιούχους και το νέο ΕΚΑΣ που εδώ και πολύ καιρό ζητάμε; Ασχολούνται με το πάρτι στον κλάδο της ενέργειας; Μείωσαν τον ΦΠΑ εν μέσω αυτού του κλίματος ακρίβειας των προϊόντων;», διερωτήθηκε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος και κατέληξε:

«Η κυβέρνηση είναι με τους λίγους και ισχυρούς. Δεν προστατεύει τους πολίτες. Δίνουν προεκλογικές υποσχέσεις και ο πρωθυπουργός γυρίζει από περιοχή σε περιοχή. Αν δεν μπορεί να κυβερνήσει, ας προκηρύξει εκλογές».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ