today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

Γ.Οικονόμου: Η εκστρατεία λάσπης και σπίλωσης που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει

«Μετά τον κ. Μαντζουράνη, συνεργάτη του κ. Τσίπρα και δικηγόρο του κ. Βαξεβάνη, που παραδέχθηκε την απουσία στοιχείων και τεκμηρίων για τα όσα «αποκαλύπτει» σε δόσεις ο εντολέας του, τη σκυτάλη πήρε άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Η βουλευτής κ. Θεανώ Φωτίου, πριν από λίγο στη Βουλή, αποκάλυψε ότι υπάρχει σχέδιο προσβολής της κυβέρνησης από κέντρα που δεν είναι ευχαριστημένα, επειδή η κυβέρνηση δεν προσάρμοσε στα μέτρα τους το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης, προστατεύοντας το δημόσιο συμφέρον», σχολίασε ο Γιάννης Οικονόμου, αναφερόμενος σε δηλώσεις της βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Θεανώς Φωτίου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε για τη δήλωση της κας Φωτίου: «Υποστήριξε μάλιστα ότι οι «αποκαλύψεις» για τις υποκλοπές είναι κομβικό μέρος του σχεδίου αυτού. Όσο η Δικαιοσύνη προχωράει την έρευνά της και αναπτύσσονται οι θεσμικές πρωτοβουλίες της Κυβέρνησης για την διαλεύκανση της υπόθεσης των κακόβουλων λογισμικών, τόσο η εκστρατεία λάσπης και σπίλωσης που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καταρρέει. Ο κ. Τσίπρας και οι συκοφαντικοί του βραχίονες είναι έκθετοι και υπόλογοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ