today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

O Δημήτρης Διαμαντίδης σύμβουλος στο Αναπτυξιακό της ΕΟΚ

Σύμβουλος στο αναπτυξιακό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), καθώς επίσης και στις εθνικές ομάδες μέχρι 18 ετών αναλαμβάνει από σήμερα ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Η ΕΟΚ προέβη στη σχετική ανακοίνωση για την αξιοποίηση του «ανθρώπου που έγραψε τη δική του σημαντική ιστορία ως αθλητής στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δήλωσε για το νέο ρόλο του: «Δέχτηκα με χαρά την πρόταση να συνεργαστώ με ανθρώπους που περάσαμε πολλά χρόνια και πολλές στιγμές μαζί στα γήπεδα και έχουμε αναπτύξει σταθερές σχέσεις σεβασμού, εκτίμησης και φιλίας, για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τα νέα παιδιά να αγαπήσουν το μπάσκετ και να τα βοηθήσουμε να εξελιχθούν.

Η προοπτική είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αλλά και τιμητική, νιώθω ότι υπάρχει μεγάλη ευθύνη και είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε κάτι καλό», είπε ο Δημήτρης Διαμαντίδης μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας. Αυτή, εκτός από τον συμβουλευτικό ρόλο, προβλέπει και τη συμμετοχή του σε εκπαιδευτικές ημερίδες».

SourceΑΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ