today-is-a-good-day
21.1 C
Athens

Συνάντηση Ν.Ανδρουλάκη με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, Γ.Λιανό

Από 54 έως 132 μήνες που ήταν ο χρόνος αναμονής ολοκλήρωσης των υποθέσεων στην Επιτροπή Ανταγωνισμού το Σεπτέμβριο του 2019 φέτος τον Ιούνιο, αυτό ο χρόνος μειώθηκε, από 15 έως 25 μήνες.

Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ανταγωνισμού Γιάννης Λιανός στη συνάντηση που είχε σήμερα με τον πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Ανδρουλάκη προκειμένου να τον ενημερώσει για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις της επιτροπής.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Λιανός ενημέρωσε τον κ. Ανδρουλάκη για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες της Επιτροπής Ανταγωνισμού στη μάχη για την καταπολέμηση της ακρίβειας, ειδικά στις αγορές ενέργειας και τροφίμων, τονίζοντας τη σημαντική αύξηση των επιτοπίων ελέγχων της ΕΑ στην αγορά και τη σημαντική βελτίωση του μέσου όρου ηλικίας υποθέσεων της επιτροπής, παρά τις σημαντικές ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό και τις δυσκολίες προσέλκυσης νέου εξειδικευμένου προσωπικού».

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Επιτροπής Ανταγωνισμού, όπως αναφέρει ανακοίνωση, εκτός από τον κ. Λιανό, συμμετείχαν και η αντιπρόεδρος Χαρά Νικολοπούλου, μέλη της ολομέλειας και στελέχη της επιτροπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ