today-is-a-good-day
18.9 C
Athens

Οι Σάντρα Ο και Σόφι Ουίνκλεμαν μεταξύ των διάσημων που παρευρέθηκαν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’

Η ηθοποιός της σειράς «Killing Eve», Σάντρα Ο και η πρωταγωνίστρια της βρετανικής κωμικής σειράς «Peep Show», Σόφι Ουίνκλεμαν, ήταν μεταξύ των διασημοτήτων που παρευρέθηκαν χθες στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ στο Λονδίνο.

Η Σάντρα Ο παρερεύθηκε στην επιμνημόσυνη δέηση που τελέστηκε στο Αβαείο του Γουέστμινστερ με την καναδική αντιπροσωπεία και συγκεκριμένα ως μέλος του Τάγματος του Καναδά, μαζί με τον μουσικό Γκρέγκορι Τσαρλς.

H Ουίνκλεμαν είναι στην πραγματικότητα μέλος της βασιλικής οικογένειας επειδή είναι παντρεμένη με τον λόρδο Φρειδερίκο Ουίνδσορ.

Ο σύζυγός της είναι γιος του ξαδέλφου της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, πρίγκιπα Μιχαήλ του Κεντ και είναι 52ος στη σειρά για τον βρετανικό θρόνο.

Ο Βρετανός τηλεοπτικός παρουσιαστής και συγγραφέας Μπέαρ Γκριλς παρακολούθησε επίσης την τελετή στο Αβαείο του Γουέστμινστερ εκπροσωπώντας τους Προσκόπους.

Επίσης, ο Γκίζερ Μπάτλερ των Black Sabbath, η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας Βικτόρια Μπέκαμ και ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Μπάρακ Ομπάμα, με μηνύματά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απέδωσαν τα σέβη τους στη βασίλισσα, η οποία πέθανε σε ηλικία 96 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ