today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

Η ΣΤΑΣΥ για τον τραυματισμό επιβάτιδας από εκσφενδόνιση πέτρας στη γραμμή 1 Μετρό

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΣΤΑΣΥ, με αφορμή περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη Γραμμή 1 του Μετρό, όπου τραυματίστηκε επιβάτιδα από εκσφενδόνιση πέτρας.

Ειδικότερα η διοίκηση της ΣΤΑΣΥ στην ανακοίνωσή αφού εύχεται καλή και γρήγορη ανάρρωση στη γυναίκα και ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ

«Με αφορμή το περιστατικό τραυματισμού επιβάτιδας της Γραμμής 1 του Μετρό, το απόγευμα της Τρίτης 13/09/2022, από πέτρα που εκσφενδόνισε άγνωστος εναντίον διερχόμενου συρμού, η Διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ. εύχεται καταρχάς στη γυναίκα και την οικογένειά της καλή και γρήγορη ανάρρωση. Η επιβάτιδα τραυματίστηκε στο κεφάλι από πέτρα που δέχθηκε εντός συρμού, που την ώρα εκείνη κινούνταν μεταξύ των σταθμών Ειρήνη και Ηράκλειο.

Ο δράστης της επίθεσης εκσφενδόνισε πέτρα, εκτός των εγκαταστάσεων της ΣΤΑ.ΣΥ. από παρακείμενο δρόμο. Η αντίδραση του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ. ήταν άμεση, με την σταθμάρχη βάρδιας να συνδράμει την επιβάτιδα και να καλεί το ΕΚΑΒ και την ΕΛ.ΑΣ.. Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά την άμεση διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ